İyi günler herkese. Bir konu hakkında kafamı kurcalayan bir soru yüzünden yardıma ihtiyacım var.

İngilizce bir siteyi yönetiyorum ve sitede Adsense kullanmaktayım. Sitemin bir kategorisinde internette ücretsiz olarak paylaşılan oyunları paylaşacağım. (örneğin league of legends veya minecraft -minecraft için paylaşsam bile normal sitesinden indirilebilen ücretli sürümü paylaşacağım-)

Bu uygulamaların indirme linkini paylaşmak (dropbox'a yüklemeyi düşünüyorum veya sunucuya da yükleyebilirim, VPS kullanıyorum) herhangi bir sorun yaşatır mı?

Sorundan kastım örneğin Minecraft şirketi gelip bana bu dosyayı niye paylaşıyorsun diyebilir mi (ama dediğim gibi paylaşacağım dosya onların da açık şekilde paylaştığı uygulamalar) veya Riot games ekibi bunu LoL yükleme aracını paylaştığım için söyleyebilir mi?

Adsense açısından sorun çıkacağını düşünmüyorum ancak bu diğer sitelerin sorun çıkartıp çıkartamayacağını öğrenmek isterim.

Bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim, çünkü bir hata yapıp ileride yüksek hit alırken bir anda sayfayı silmek durumunda kalmayalım, baştan direk sitelerin linkini paylaşalım.

Eğer bahsettiğim olayda sorun çıkacaksa şunu da sormak isterim, LoL oyun linki için LoL ana sayfasını paylaşmasam da direk indirme linkini paylaşsam (yani dropbox ile aynı görevi görecek, bir şey değişmemiş olacak) bir sorun olur mu? Bunu önceki sorunun cevabını "sorun olur" şeklinde aldığımı varsayarak yazıyorum, eğer o durumda sıkıntı yoksa o şekilde devam edeceğim çünkü. Teşekkürler.

ÖZET: Minecraft, LoL gibi oyunların indirme linkini sitemde dropbox ile direk indirme olarak paylaşsam sorun çıkar mı? Çıkarsa direk sitelerin indirme linkini paylaşarak çözebilir miyim bu sorunu? Yoksa tek çözüm indirme linki olarak sitenin ana sayfasını atmak mıdır?

Teşekkürler.