j700
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Otel
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
örneğin şu isimlerde dosyalarım var
örnek.exe
örnek2.dll
örnek3.dll
örnek4.cfg
ben bunların hepsini tek exe de toplayıp exe nin adını örnek5.exe yapmak istiyorum örnek5.exe tıkladığın zaman ise örnek5.exe nin içinde gömülü olan örnek1.exe açılacak
nasıl yapabilirim
umarım anlata bilmişimdir
j700
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Otel
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bundan 5-6 yıl önce ben internetten cs1.4 indirmiştim oyun tek exe halindeydi 600 mb lik tek exe idi kurulumu falan yoktu bende bu nasıl oluyor demiştim birlikte aç diyip rar ile açınca bir sürü dosyası olduğunu görmüştüm daha önce adamlar yapmış bende yapmak istiyorum
dump3cz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Hocam bu yönteme file binder denir fakat birden çok dosyayı tek dosya haline getirdiğinizde virüs olarak algılayabilir. Binder yöntemi dark comet ile virüs yollarken kullanılır sonra şifrelenir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bağımsız Hizmet Sağlayıcı
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Program portable olarak çalıştırmak istiyorsun ben sana bunu kısa ama öz bir şekilde anlatayım.
Programların tamamı bir klasör içinde olsun bunların tamamını seç daha sonra sağ tıkla ve arşive ekle de.
Daha sonra dosya adı kısmından programını adını belirle (bilmemne.exe)
Şıkıştırma türü depola olarak kalsın. Hemen sağ tarafta yer alan arşivleme seçeneklerinde SFX arşivi oluştura tık at.
Ardından Üst kısımda gelişmiş sekmesine tıkla. Sağ altta yer alan SFX seçeneklerine buradan kuruluma tıkla çıkardıktan sonra çalıştır kısmına klasör içinde çalıştırmak istediğin yazılımım adını yaz.(calistir.exe)
Modlar kısmına gel burada geçici klasöre aç tikini işaretle. Sessiz mod kısmını ise tümünü gizle seceneğini işaretle.
Güncelleme sekmesine tıkla. Güncelleme moduna dosyaları çıkart ve güncelle üzerine yazma moduna ise tüm dosyaların üzerine yaz seçeneklerini işaretle.
1 kişi bu mesajı beğendi.