nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Saygı değer forumdaki arkadaşlar ve yaşı küçük olan kardeşlerim. Son zamanlarda bir çok konu görüp, tecrübe edindiğim bilgilere istinaden bu yazıyı yazma gereği duydum. Çünkü çoğu kullanıcı aldığı seo paketlerinden bir nevzede olsa şikayetcidir. Belki bendende şikayetci olan vardır, yaptığım çalışmalarda "uff adam bir şey yapmadı" diyende vardır. Eyvallah diyorum Ama bir çok konu görüpte, çalışma raporu istediğimde aldığım çalışma raporlarınından anladığım ve kendi tecrübelerim ile, seo çalışmaları hakkında ufak bir kaç bilgi vermek istiyorum. Doğru yada yanlış :) benim bildiğim ve anladığım kadarı
Örnek olarak kaydı olmayan bir site göstereceğim:
bensuperwebmasterim.com - adında bir alan adı aldınız ve bu alan adına bazı kelimelerde çalışma yaptırmak istiyorsunuz. ( ben super webmasterim) kelimesinde, Sitenize Wordpress kurduğunuzda, ortalama 1,2 ay sonrasında zaten ilk sayfaya getirir. SEO Çalışmalarının çoğu, bu şekilde.
Baktığımda adamın site adı, titlesi ile aynı.
SEO sektörünü, bilmiyen insanların seo yapmaya çalıştığı bir internet ortamında durmak gerçekten kötü. Bende bilmiyorumdur, burda milletin bildiğini eleştirecek değilim ama, birazcık insaf etmek lazım. Burda bazı arkadaşlar ekmek yiyor, SEO işlerini hakkı ile yapmanızı rica ediyorum.
Kesinlikle, tekrar söylüyorum, site adı ile (title)başlığı ile aynı olan ve kelime popülaritesi düşük olan bir siteye yapılan seo seoculuk değildir. Son kez bazı paketleri, görüyorum seo paketi yazmışlar ama seo ile alakası olmayan paketlerdir. Bu suretle, alacağınız paketi iyi kontrol etmenizi öneriyorum
Belki yanlış belki kötü, düşüncem bu yöndedir.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
myk61
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
alan adım 2 kelime ve kendi ismini yazdığımda ilk 500 de bile yok
diğer alan adım 3 kelime kendi adını yazdıgımda google'da izine rastlanmıyor :D
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
kelime popülaritesine göre değişiklik gösterebilir, kelime ve sitenizi PM atın detaylı bi inceleme yapayım
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
tamam yolladım, detaylı olarak
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
tabi, biraz içinden ayırım yapacaksın
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
SEO zaten ucuza yapılmaz. Yahni olayına dikkat edelim.
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
SEO 50 TL ye yapılmaz. Alınan paketler sadece destektir ve garantisizdir. Konuyu açan arkadaş ta SEO konusunda iyi onu biliyorum o da hemfikirdir benimle. 5-10 TL lik işlerden hayır gelmez kısacası.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sistem Güvenlik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2012'e kadar herkes seocu olabilirdi ancak günümüzün şartlarındaki algoritmayla biraz zor.
1 kişi bu mesajı beğendi.