Stores adlı üyeden alıntı

Merhaba. Söylediklerinizde sonuna kadar katılıyorum. Ben yazılım konusunda kurslara gitmek istedim küçük yaşlarda fakat kurs ücretleri çok yüksek oldugundan dolayı gidemedim.(ucuz olan kurslarda aşırı dandikti. 1 ay denediğim bir kurs olmuştu.)

Şuanda tıp okuyorum. İlgin varsa ne iş yaptığının pek bir önemi kalmıyor. İleride bundan 2-3 yıl sonra doktor olduğumda da belki bu sektöre devam edebilirim. Ama küçük yaşlarda bu işlere yönelmek isteyen insanlar için dediğiniz gibi ücretsiz olmasa bile uygun rakamlarda olan kurslar mükemmel bir etki yaratabilir. Umarım hayalinizi gerçekleştirirsiniz.


Seçme şansı olanlar için söyledim. Mesela çevremdeki insanların çoğu farklı meslekler ile uğraşıyor ve bir çoğu mesleklerini, işlerini seviyor. Hatta ben bu tarz işler ile uğraştığımda bana söyleniyorlar, gül gibi mesleğin var neden böyle şeyler ile uğraşıyorsun diye.

Bu arada bende avukatım, gerçi stajyerim ama yapacağım iş belli en azından. Zamanında böyle kurslar olsa ve gidebilme şansım olsaydı kesinlikle şuan bu işi yapıyor olmazdım.

Daha çok kendi tecrübelerime ve çevremdeki insanlara dayanarak söyledim