Merhaba arkadaşlar. Yakın zaman içinde -Kasım ayının ilk haftasında- onedio, ofpof tarzı bir blog açıyorum. Blog için içerik üretecek yazar arkadaşlar arıyorum...

Adsense hesabım bulunmakta. Adsense kazancını ben de dahil yazar arkadaşlar arasında paylaştıracağım. Örnek vermek gerekirse, benimle birlikte toplam 5 yazar var. Adsense kazancı 200 TL olduğunda kazancı 5'e bölerek yazar hesaplarına aktaracağım.

Spor ve yemek kategorilerini ben üstleniyorum. Aşağıda yer alan kategorilerin her biri için 1 yazar aranıyor. Yazarlarımız her hafta özgün şekilde en az 1 içerik -ay da en az 4 içerik- oluşturacak. Kopyala-yapıştır tarzı içerik barındırmayacağız. Yazar kadromuz oluştuktan sonra Whatsapp grubu kurarak birbirimizden haberdar olacağız ve ben de zaman zaman Adsense panelini burada paylaşarak sizleri bilgilendireceğim. Bu işi yapabilecek, Türkçe'yi düzgün kullanabilen arkadaşları bekliyorum.

+ Eğlence (TV-Dizi, Ünlüler, Moda, Astroloji) @ladymacbeth üstlendi.
+ İş Dünyası - Yaşam (Ekonomi, İş Yaşamı, Girişimcilik, Seyahat, Sağlık...) @esmaric42 üstlendi.
+ Teknoloji (İnternet, Cihazlar, Mobil, Bilim, Oyun, Uzay, Otomobil...) @Saffet ve @CPrecius üstlendi.
+ Kültür (Tarih, Sinema, Müzik, Tiyatro, Edebiyat...) @LanetOlasi üstlendi.

Yazar alımı tamamlanmıştır. Gönüllü olarak yazar olmak isteyen arkadaşlar olursa yorum atabilir ya da pm yoluyla ulaşabilir.