Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Olsa güzel olurdu da hayatta oturtamazlar. Bilgisayar'da vakit geçirmeyi "oyun" oynamak olarak algılayan bir aile yapısı var hatta bilgisayar mı oynadın denir... Çok zor bunların daha değiştirilmesi lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ben Yoruldum Hayat Gelme Üstüümeee...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Herkes bilim insanı olacak değil ya, bırakın bunu da herkes öğrenmesin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Bu tarz dersler okullarda okunması zorunlu olan derslerden olamaz. Uzun yıllardır kodlama üzerine çalışan bir geliştirici olarak küçük yaştan bu tarz eğitimlerin başlamasını ben de destekliyorum sonuna kadar. Ama her okulda kodlama dersi olması eğitim kalitesini düşürür. Herkese kodlama dersi verilmesi kodlamanın kıymetini düşürür. O yüzden hayır. Böyle bir standartlaştırma faydadan çok zarar getirir. Onun yerine örneğin ilkokul yıllarında yazılım/kodlamayı tanıtan adam akıllı bilişim dersleri koyulabilir sonra da yazılım/kodlama eğitimlerine ağırlıklı eğitim veren liseler hayata geçirilebilir. İsteyen bu liselerin sınavlarına tabi tutulabilir ve sınavı geçen kaydolur. Bu bir nevi meslek lisesi mantığı doğurur ama "isteyen, merakı olan" gider. Sen her okulda kodlama vereyim dersen her ders saatinde Counter Strike oynanan bilgisayar laboratuarları açmaktan ileri gidemezsin ne yazık ki.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İyi de kodlama dersinde çocuk puding yiyor diyorum. :D Algoritma mantığını anlıyor. Css, php yazmıyor ki çocuk?