Sky4Life
Arkadaşım; Eğer bir yanlış anlama, bir hata varsa veya sizi kırdıysam herkesin önünde sizden özür dilerim.
Ama söylediğiniz şeyler eksik. Üstüne "Birazcık utanma varsa, tamam bakmadım dersiniz" demişsiniz, ama siz bakmamışsınız. Bir de bana "istediğiniz bir şey varsa öğretebilirim" dediğinizde ne oluyor yahu dedim birden.
Evet dediğiniz gibi hiçbir şey toz pembe değil. Olmayacak da.
Konumuz Kodlama idi, gerçekten gerekli olduğunu düşünüyorum çünkü kodlama eğitimi dediğimizde herkesin aklına css, html, java falan geliyor. Aslında tamamen yanlış. Kodlama eğitimindeki konulardan birini söyleyeyim size:
"Siz Hiç Matematiği Yediniz Mi?" Evet bu bir kodlama eğitimi konusu ve çocuklar sınıfta puding yiyerek kodlama mantığının bir bölümünü öğreniyor. Kodlama eğitimi gerçekten gerekli çünkü farklı düşünmeyi öğretiyor. Oyun oynarken bile bazen bir bölümü geçmek istediğinizde farklı düşünmek zorunda kalıyorsunuz. Aynen kodlamada aynı sonuca ulaşan birden çok kod dizilimi olduğu gibi.
Konu nerden din eğitimine geldi anlamadım. Benim hatam sert tepki vermiş olabilirim. Tekrar özür dilerim.