evet arkadaşlar konu sahibinin açıklamasını ve tüm yorumları okudum. Bende 15 20 yıldır sektörde olan birisiyim ve tecrübelerime dayanarak konuyla ilgi bir açıklamada ben yapmak istiyorum.

Eğer sitenizi googlenin kurallarına ve dürüst bir şekilde çalışıyorsanız korkmanıza gerek yok. Yeni açılan sitelere google şans verir, diyelim ki şanslı site sizi sıralamada geçti diyelim o sitenin sürekli aynı yerde kalacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca siteniz özgün ve güncelse eğer anahtar kelimelerinizde düşüş hatta sıralamada bile gözükmüyorsanız endişeye kapılmayın hit gitti, artık bu site adam olmaz aman off uğraşmıyorum deyipte sitenizden elinizi ayağınızı çekmeyin sakın.

Mehşu bir ata sözümüz var işleyen demir pas tutmaz = içerik girilen site hitsiz kalmaz anlamına geliyor.

Eğer googlenin son algoritmaları sizi büyük bir ölçüde etkilediyse, son zamanlarda hiç backlink aldınız mı ? sosyal medya üzerinde sitenizi imlediniz mi önerilerde bulundunuz mu ? sitenizin yararı için ne yaptınız bu soruları kendinize sorun derim eğer hiç birisi yoksa güvenilir sitelerden backlink almayı deneyin googlenin dikkatini sitenizin üzerine çekin sosyal medyada yayılmayı deneyin + olarak sitenize farklı içerikler girerek sitenize başka bir bakış açısı yakala'tın bu şu demek oluyor kuru fasülyenin yanına plav istemiş gibi...

daha paylaşacağım çok şeyler var ama vaktim kısıtlı arkadaşlar eminim bir çok arkadaş ne demek istediğimi anlamışlardır iyi çalışmalar.