-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Makine Müh.
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bitenekadar'ı 2 senedir filan takip ediyorum. Gerçekten kaliteli bir site. Bir çok alışveriş yaptım, hiçbir sorun çıkmadı. Bu uygulamasında da çıkaracağını düşünmüyordum zaten. Adsense sürekli banlıyor bildiğin gibi, onun dışında pek de bir alternatif yok işin açığı. O yüzden bence denemeye değer bir uygulama. Hoş ben de kullanıyorum ama tıklayan olmadığından pek bir faydasını göremedim o da ayrı bir konu tabi :o
#Blog'canım: maziliguney.com
Reklam, tanıtım yazısı, link vs için iletişime geçebilirsiniz.
tam1facia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
internet kafe işletmeciliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
benım 4k lık sıtemde qunde en az 150 tıklama oluyor üye oldum bakalım onaylanacakmı onaylanırsa iyi olur sanırım adsense adhood falan geçen gün adhood reklamlarını koydum sıteye bı gunde kazandıklarım sılınmı diğer gün daha da koymadım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Hocam sadece banner falan mı ekleyebiliyoruz? Veya bir linkten de yapabilir miyiz? Ayrıca verdiğiniz sitede girişte bir pencere açılıyor ya:. Bunu nasıl yapabiliriz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende sansimi deneyeyim bakalim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Makine Müh.
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ghost adlı üyeden alıntı
Hocam sadece banner falan mı ekleyebiliyoruz? Veya bir linkten de yapabilir miyiz? Ayrıca verdiğiniz sitede girişte bir pencere açılıyor ya:. Bunu nasıl yapabiliriz?
O benim kullandığım bir eklenti sadece. Siteye ilk girişte çıkan bir popup :)
Onun dışında sitene ekleyebileceğin çeşitli ebatlarda (300x250 728x60 728x90 vs.) bannerler -ki benim
blogta da girişte çıkan ve yazı içerisinde 2 adet örneği mevcut- ile twitter ve facebook'ta paylaşabileceğin linkler veriyor. Reklamın çeşidine göre + ücret vermiyor yani. Standart tık başına 4 kr, yaptığı alışverişten de 3 TL :)
#Blog'canım: maziliguney.com
Reklam, tanıtım yazısı, link vs için iletişime geçebilirsiniz.