nsrtyksl adlı üyeden alıntı

mustafabosnak önecelikle geçmiş olsun. Firma ile iletişim kurup sebep ve nedenlerini sorun sizi bilgilendirsinler sizde düzenleme yapıp tekrar açtırın son olarak hangi firmayı kullanıyorsunuz?

Teşekkür ederim hocam sebebi woocommerce ile e-ticaret sitesi kurmam ana sebebi CPU kullanımının aşırı olması hocam hosting firması ile iletişime geçip neler yapılıp yapılmayacağı hakkında konuşuyorum.

Normalde web sitemde woo commerce ve destek eklentileri mevcut (wishlist, shotcode gibi) themegrill in e store temasını kullanıyorum ve 200 kalem ürün var CPU %47 ye kadar çıkmış sistemi yormuş dediklerine göre sınır hakkında bir bilgilendirme yapmadılar.

Ben de şöyle birşey yapsam nasıl olur yine aynı sorunla karşılaşırmıyım?

Şuan ki kurulumu tamamiyle kaldırıp normal blog tarzı tema kursam genel olarak firma ile ve ürün ile ilgili yazı tanıtım sayfaları yayımlasam ürün olarakta o ay kampanyada olan veya yeni çıkan 5 ürünü satışa sunsam başka ürün yüklemesem yani 200 kalem ürün olmayacak eklenti şimdiki kadar olmayacak maksimum 5-6 kalem ürün genel olarakta günlük düzenli olarak ürün tanıtım yazıları vs. paylaşsam kısacası.

Böyle bir sisteme geçsem sizce nasıl olur?

Hermes