Arkadaşlar merhaba,
Yeni bir proje fikrim var, görüşlerinizi belirtirseniz memnun olurum.

Bildiğiniz gibi telefonlara gelen oyunların pek çoğunda Türkçe dil desteği yok. Yorumlara baktığımda arkadaşların "ne olur Türkçe dil desteği gelsin", "bu şekilde oynayamıyoruz ne olur dil paketi olsun", "param boşa gitti meğer Türkçe dil yokmuş" gibi yorumlar attığını görüyorum. Ben babamın işi sebebiyle 3 yıl kadar İngiltere'de yaşadığımız için İngilizce konusunda sıkıntısı olmayan biriyim. Acaba söz konusu oyunlar için oyun terimlerinin Türkçe'lerinin olduğu bir site açsam sizce tutulma ihtimali var mıdır? Oyunu önce ben deneyimleyeceğim ve her bir ekrandaki ifadeleri not alıp ekran görüntüsünün altında yazacağım. Bir anlamda oyun çevirisi yani. Böylece oynayan arkadaş bakıp oradan yararlanabilecek. Ne dersiniz?

Bildiğiniz gibi bu proje için bütçe de gerekiyor çünkü iyi oyunların pek çoğu ücretli, belli ekranlara ulaşmak için altın falan almak gerekiyor oyunda, araba açmak gerekiyor falan. Belki her hafta yeni bir oyun satın almam gerekecek. Bu iş için aylık 500 TL falan bütçe ayırabilirim ama bilmiyorum sonu nasıl olur. Görüşlerinizi belirtirseniz memnun olurum.