ugurdogan7 adlı üyeden alıntı

gorkemaslan hocam bende Saffet arkadaşıma katılıyorum.Ayrıca yaş ile olgunlaşma karşılaştırmanızın da yanlış olduğunu düşünüyorum.Bende 19 yaşındayım, 16 yaşında 3-4k kazanan insanlar bile tanıyorum(Haberlere düşen, milyoner olan kişileri söylemiyorum bile) iş emek ve neyi yaptığını bilmekte bitiyor.Ayrıca bu zaman kadar ki sitelerim arasında ne bir niş ne de ingilizce site yer aldı ancak gayet makul gelirim oldu.En başta dediğim gibi emek ve neyi yaptını bilmekte bitiyor iş tabi bu kendi görüşüm.Yanlışım varsa düzeltiniz...

Fake üyeliğe benziyorsun dostum. Eğer değilsende ikinizinde ne bir ticareti ne de bir yerde adınızı duymuşluğum var lütfen boş konuşmayın. Bilmeden insanları yanlış yönlendriyorsunuz.

Bir kere bu işlere para kazanmak için girerseniz zaten başarılı olamazsınız. Başarı kıstasınız aylık 200-300 TL kazanmaksa orasını bilemem.

Sadece paraysa kıstas onun içinde reçeteyi yazıyorum, yabancı dil ve niş sektördür. Bununla ilgili yüzlerce örnek gösterebilirim, araştıranda bulur zaten.

Neyse bu da son mesajım olsun işime dönmem gerek.