wmaraci reklam
tr.link

Getirisi olmayan sektörleri sıralayım

28 Mesajlar 3.186 Okunma
acebozum
tr.link

Saffet Saffet Web Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 966
  • Beğeniler 198 / 326
  • Ticaret 0, (%0)
gorkemaslan Forumdan ticaret yapmayan grafiker olamıyor mu ? Ben insanlara bilgim dahilinde 'yorum' kısmına kendi görüşümü belirtiyorum asla 'kesin' '%100' çözüm diye bir terim kullanmam elimden geldiğince bence der fikrimi belirtirim zorunuza giden nedir ?

googleasistan
reklam

70826 70826 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 06.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1057
  • Beğeniler 228 / 482
  • Ticaret 17, (%100)

ugurdogan7 adlı üyeden alıntı

gorkemaslan hocam bende Saffet arkadaşıma katılıyorum.Ayrıca yaş ile olgunlaşma karşılaştırmanızın da yanlış olduğunu düşünüyorum.Bende 19 yaşındayım, 16 yaşında 3-4k kazanan insanlar bile tanıyorum(Haberlere düşen, milyoner olan kişileri söylemiyorum bile) iş emek ve neyi yaptığını bilmekte bitiyor.Ayrıca bu zaman kadar ki sitelerim arasında ne bir niş ne de ingilizce site yer aldı ancak gayet makul gelirim oldu.En başta dediğim gibi emek ve neyi yaptını bilmekte bitiyor iş tabi bu kendi görüşüm.Yanlışım varsa düzeltiniz...

Fake üyeliğe benziyorsun dostum. Eğer değilsende ikinizinde ne bir ticareti ne de bir yerde adınızı duymuşluğum var lütfen boş konuşmayın. Bilmeden insanları yanlış yönlendriyorsunuz.

Bir kere bu işlere para kazanmak için girerseniz zaten başarılı olamazsınız. Başarı kıstasınız aylık 200-300 TL kazanmaksa orasını bilemem.

Sadece paraysa kıstas onun içinde reçeteyi yazıyorum, yabancı dil ve niş sektördür. Bununla ilgili yüzlerce örnek gösterebilirim, araştıranda bulur zaten.

Neyse bu da son mesajım olsun işime dönmem gerek.

• Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 966
  • Beğeniler 198 / 326
  • Ticaret 0, (%0)

ugurdogan7 adlı üyeden alıntı

gorkemaslan hocam bende Saffet arkadaşıma katılıyorum.Ayrıca yaş ile olgunlaşma karşılaştırmanızın da yanlış olduğunu düşünüyorum.Bende 19 yaşındayım, 16 yaşında 3-4k kazanan insanlar bile tanıyorum(Haberlere düşen, milyoner olan kişileri söylemiyorum bile) iş emek ve neyi yaptığını bilmekte bitiyor.Ayrıca bu zaman kadar ki sitelerim arasında ne bir niş ne de ingilizce site yer aldı ancak gayet makul gelirim oldu.En başta dediğim gibi emek ve neyi yaptını bilmekte bitiyor iş tabi bu kendi görüşüm.Yanlışım varsa düzeltiniz...

Boşver hocam boşuna dememişler "Cahilde kem boş söz çok olur, kendisini derya bilir" kurduğu cümlelerde sürekli 'haklıyım' en iyisini bilirim algısı yaratıyor fakat kendisi ile de çelişmekten kurtulamıyor...

ugurdogan7 ugurdogan7 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek İnternet Girişimcisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** D**
  • Mesajlar 267
  • Beğeniler 25 / 49
  • Ticaret 0, (%0)

gorkemaslan adlı üyeden alıntı

Fake üyeliğe benziyorsun dostum. Eğer değilsende ikinizinde ne bir ticareti ne de bir yerde adınızı duymuşluğum var lütfen boş konuşmayın. Bilmeden insanları yanlış yönlendriyorsunuz.

Bir kere bu işlere para kazanmak için girerseniz zaten başarılı olamazsınız. Başarı kıstasınız aylık 200-300 TL kazanmaksa orasını bilemem.

Sadece paraysa kıstas onun içinde reçeteyi yazıyorum, yabancı dil ve niş sektördür. Bununla ilgili yüzlerce örnek gösterebilirim, araştıranda bulur zaten.

Neyse bu da son mesajım olsun işime dönmem gerek.

Fake olduğumu nasıl deşifre ettiniz ? ticaret yapmayınca fake üyelik mi oluyor ? İngilizce ve Niş sitelerinin daha fazla kazandırdığını bende biliyorum ancak onda da emek verilmediği taktirde nasıl bir kazanç olacak anlam veremiyorum.Neyse bende uzatmıyorum kolay gelsin size.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1057
  • Beğeniler 228 / 482
  • Ticaret 17, (%100)

Saffet adlı üyeden alıntı

gorkemaslan Forumdan ticaret yapmayan grafiker olamıyor mu ? Ben insanlara bilgim dahilinde 'yorum' kısmına kendi görüşümü belirtiyorum asla 'kesin' '%100' çözüm diye bir terim kullanmam elimden geldiğince bence der fikrimi belirtirim zorunuza giden nedir ?

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olman.

Çeliştiğim bir şey yok genel blog da bir web sitesi alanıdır. Aynı teknoloji sitesi gibi sonuç olarak bir sektördür.

• Üyelik 06.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1057
  • Beğeniler 228 / 482
  • Ticaret 17, (%100)

saffet adlı üyeden alıntı

boşver hocam boşuna dememişler "cahilde kem boş söz çok olur, kendisini derya bilir" kurduğu cümlelerde sürekli 'haklıyım' en iyisini bilirim algısı yaratıyor fakat kendisi ile de çelişmekten kurtulamıyor...

ok :)

• Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 966
  • Beğeniler 198 / 326
  • Ticaret 0, (%0)
gorkemaslan Genel ile Alan kelimesini bir arada kullanarak ikisinin aynı olduğunu savunmuşsunuz :( Ben 16 yaşında iken 2 milyon üyeli forumda yöneticilik yapıyordum, birde ismini tanımıyorum falan ayakları yapmışsınız size kendimi tanıtacak değilim zaten bilen biliyor. Bu zamana kadar alttan aldım fakat hala yanlışı savunarak sinir bozmaya başladınız.

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
Webmasterlikten para kazanmak isteyen bir insan, genel sektöre girmez zaten. Genel sektör demek, tbm’nin en alt seviyesidir. Ayrıca, her sektörden istediğiniz kadar para kaldırabilirsiniz. Yeter ki, zengin ve özgün içerik üretin. Gerekli seoyuda yaptıysanız, organik hit kendiliğinden gelecektir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al