Biraz bilgi vermek istiyorum kullanıcısı olarak
Yaklaşık 4-5 aydır TÜRKNET kullanmaktayım, ve gerçekten çok çektim(beklemeyi sevmeyen biri olarak...). İlk hizmet satın aldığımda 1 hafta içerisinde bağlantı sağladılar, 8 gün sürmüştü sanırım. Bunun nedeni de herhangi bir şube olmadığı için kayıt evraklarını kargo ile göndermem oldu diyebilirim. Diğer yandan TÜRKNET'in yavaş olmasının bir nedeni de Türk *******.
Türknet bağlantı hizmeti için Türk ******* alt yapısı ve portlarını kullanıyor, bu nedenle Türk ******* ekipleri Türknet'i ikinci plana atarak gecikme yaşanmasına sebep oluyor. 1 Ay hizmet aldıktan sonra hattı farklı bir adrese taşıtmak istedim Bu süre zarfında da 100 dakikalık bir müşteri hizmetleri görüşmem ve 16 gün bekleme sürem oldu.
Bunun dışında şuan bu gecikme nedeniyle sunulan %50 hizmet indiriminden yararlanıyorum, Türknet geçen ay adil kullanım kotasını da kaldırdı. VDSL hizmet almaktayım ve Türk *******un' (o adreste o kadar hıza ulaşamazsınız) dediği hıza Türknet ile ulaştım, tabi ki Türk ******* altyapısıyla, adamlar daha kendi altyapısından habersiz.
Kısacası beklemek benim için sorun değil diyorsanız Türknet'e geçin, müşteri hizmetleri berbat çünkü Türk ******* işin içerisinde, bu nedenle çok gecikme yaşıyorsunuz.