Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
TTNet sözleşmem sona erdiği için dün(pazar) arayıp kampanyalar hakkında bilgi almak istedim. Çağrı merkezinde ki yanıta bakar mısınız; "Müşteri temsilcilerimiz bugün hizmet vermemektedir" bu rezillikten sonra Turknet benim için başlamadan bitmiştir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
Ü** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ahmet adlı üyeden alıntı
TTNet sözleşmem sona erdiği için dün(pazar) arayıp kampanyalar hakkında bilgi almak istedim. Çağrı merkezinde ki yanıta bakar mısınız; "Müşteri temsilcilerimiz bugün hizmet vermemektedir" bu rezillikten sonra Turknet benim için başlamadan bitmiştir.
normel sözde cumartesi pazar çalısıyolar ben öğlen aradım yemekteler dedi birtane müşteri temsilcisi
Bedava Fiyatına Video Sayfasında Reklam Hizmeti PM
Hhasan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Turknet her konuda destek olur en kucuk biseyde silmeyin ben hic sikinti cekmedim 16 mbit hat varken 15.87 aliyordu evim dustugunde ariyordum yardimci oluyorlardi
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Telekomünikasyon
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu güncel bilmeyen arkadaşlar için.
mertus
Graphic Designer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Biraz bilgi vermek istiyorum kullanıcısı olarak
Yaklaşık 4-5 aydır TÜRKNET kullanmaktayım, ve gerçekten çok çektim(beklemeyi sevmeyen biri olarak...). İlk hizmet satın aldığımda 1 hafta içerisinde bağlantı sağladılar, 8 gün sürmüştü sanırım. Bunun nedeni de herhangi bir şube olmadığı için kayıt evraklarını kargo ile göndermem oldu diyebilirim. Diğer yandan TÜRKNET'in yavaş olmasının bir nedeni de Türk *******.
Türknet bağlantı hizmeti için Türk ******* alt yapısı ve portlarını kullanıyor, bu nedenle Türk ******* ekipleri Türknet'i ikinci plana atarak gecikme yaşanmasına sebep oluyor. 1 Ay hizmet aldıktan sonra hattı farklı bir adrese taşıtmak istedim Bu süre zarfında da 100 dakikalık bir müşteri hizmetleri görüşmem ve 16 gün bekleme sürem oldu.
Bunun dışında şuan bu gecikme nedeniyle sunulan %50 hizmet indiriminden yararlanıyorum, Türknet geçen ay adil kullanım kotasını da kaldırdı. VDSL hizmet almaktayım ve Türk *******un' (o adreste o kadar hıza ulaşamazsınız) dediği hıza Türknet ile ulaştım, tabi ki Türk ******* altyapısıyla, adamlar daha kendi altyapısından habersiz.
Kısacası beklemek benim için sorun değil diyorsanız Türknet'e geçin, müşteri hizmetleri berbat çünkü Türk ******* işin içerisinde, bu nedenle çok gecikme yaşıyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Telekomünikasyon
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
*****in vermediğini kendi hattı üzerinden, turknet veriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
bir arkadaş kayıt oldu. ücretsiz kullanım hakları değil ama turknetli olanlar kısmında yazıyor. şimdi kazandık mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Telekomünikasyon
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu güncel turknete geçmek isteyen varsa yararlansın derim son zamanlar.