koraybrs adlı üyeden alıntı

baska bir konuya bakarken biri temanizin reklamini yapmis bakayim dedim...iyikide baktim yemek,film,ve kadin temalarini kesinlikle almak istiyorum...bunuda alcam ama merak ettigim bisey var bu tema ayetler.net alan adina gidermi diye düsünüyorum ...inceliyorum tema cok hosuma gitti gercekten ..insallah diger 3 temada bunun kadar güzel olur...takibe aliyorum blogunu zu bildirimlerinize üye olayim ...iyi calismalar bu temayida almak istiyorum acaba uyarmi diye tereddütdeyim


Güzel yorumunuz için çok teşekkürler :) Minima teması çok daha güzel hale gelecek güncelleme aldıkça. Bu haliyle bile oldukça güzel tepkiler aldı. Şuan yepyeni özellikler ve fonksiyonlar katacak güncellemeler üzerinde çalışıyorum. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde yeni güncellemeyi yayınlayacağım.

Yemek tarifleri, film incelemeleri ve kadın teması üzerinde çalışmalarım sürüyor. Yoğun olduğum için onlarda yavaş ilerliyorum. Yayınlandığında hem Blog Kurdu eposta abonelerine duyuracağım hem de zaten forumlardan satışa çıkaracağım. Takip edebilirsiniz :)

Minima temasında şuan %40 gibi güzel bir indirim var hem tek site lisansında hem de 3 site lisansında. Yapacağınız siteye uyar mı uymaz mı ona tabi ki de siz karar vereceksiniz ama indirimi kaçırmayın derim :)