lostyazilim
tr.link

Hit Dengesizliği?

19 Mesajlar 3.714 Okunma
acebozum
tr.link

siyahh siyahh SEO Danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)

sehriyar adlı üyeden alıntı

bu sorun sadece sende yaşanan bir sorun değil google algoritma yapısını değiştiğinden beri şikayetler hep bu yönden. eğer makalelerin özgünse yakında iyibir yere gelecektir siteniz.

İnşallah hocam kaç ay oldu...

elektronikssl
reklam

dusesmoda dusesmoda Düşes Moda Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / K
  • Meslek Moda Tasarım
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Panda dan sonra penguen geldi böyle oldu google bir çok siteden bu şikayeti alıyor.

Ben kendimce az çok bişeyler anlamaya çalışıyorum 20 kadar siteyi takip ediyorum .

örneğin gelinlik modelleri ile ilgili 1 site 2 blog var yönettiğim bir gün bir siteninin hiti %20 - 30 düşerken diğer site %10 - 20 arası yükseliyor.

Google sanırım yeni algoritma ile herkese eşit şans tanımaya çalışıyor yada gösterim ve tıklanma oranları ile ilgili algoritma da değişikler yapıyor.

Sadece bir fikir sizlerde ne gibi değişiklikler oluyo ??

http://www.abiyefatih.com

• Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)

dusesmoda adlı üyeden alıntı

Panda dan sonra penguen geldi böyle oldu google bir çok siteden bu şikayeti alıyor.

Ben kendimce az çok bişeyler anlamaya çalışıyorum 20 kadar siteyi takip ediyorum .

örneğin gelinlik modelleri ile ilgili 1 site 2 blog var yönettiğim bir gün bir siteninin hiti %20 - 30 düşerken diğer site %10 - 20 arası yükseliyor.

Google sanırım yeni algoritma ile herkese eşit şans tanımaya çalışıyor yada gösterim ve tıklanma oranları ile ilgili algoritma da değişikler yapıyor.

Sadece bir fikir sizlerde ne gibi değişiklikler oluyo ??

Merhaba hocam;

Bizde durum zaten allak bullak.Yani Google geçen sene Ağustos ayında başladı bu zımbırtılara(afedersiniz) hitler bayağı bir dengesizleşti ve en az 8-9 aydır böyle.Geçen sene Ağustos ayında vurulan darbeyi hatırlayanınız mutlaka vardır...

mevLutt mevLutt Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek PC
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 0 / 52
  • Ticaret 2, (%100)
Her şey makale girip beklemek değildir ki hocam . İstersen 1000 tane özgün makale gir 3 yıl geçsin aradan bir çalışma yapmadıktan sonra..

Girdiğiniz makalelerden sonra o makaleleri ;
Sosyal ağlarda tanıtın ,
Bazı imleme sitelerine imleyin ,
Hatta ping.fm/networks olayını da yaparak bir çok kaynağa bağlı olarak imleme ve backlink edinebilirsiniz.

msa52 adlı üyeden alıntı

Hit oranına bağlı olarak reklama tıklanma oranında da dengesiz oranda bir değişim olduğunda bunu geçersiz etkinlik olarak algılayıp hesabı kapatıyor adsense. İki kez yaşadım bu sorunu ve ikisinde de birer google adsense hesabım gitti.

Çok yanlış bir bilgi vermişsin :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)

mevLüt adlı üyeden alıntı

Her şey makale girip beklemek değildir ki hocam . İstersen 1000 tane özgün makale gir 3 yıl geçsin aradan bir çalışma yapmadıktan sonra..

Girdiğiniz makalelerden sonra o makaleleri ;
Sosyal ağlarda tanıtın ,
Bazı imleme sitelerine imleyin ,
Hatta ping.fm/networks olayını da yaparak bir çok kaynağa bağlı olarak imleme ve backlink edinebilirsiniz.

Çok yanlış bir bilgi vermişsin :)

Hocam SEO çalışması yaptıracağım ama şu anlık düşünmüyorum.Malum Penguen güncellemesinden sonra linklerde sorunlar oluşuyor.Şu anlık yazı eklemeye devam edeceğim ama 1,5 yıl oldu el insaf yani...

mevLutt mevLutt Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek PC
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 0 / 52
  • Ticaret 2, (%100)

siyahh adlı üyeden alıntı

Hocam SEO çalışması yaptıracağım ama şu anlık düşünmüyorum.Malum Penguen güncellemesinden sonra linklerde sorunlar oluşuyor.Şu anlık yazı eklemeye devam edeceğim ama 1,5 yıl oldu el insaf yani...

Penguen gereksiz linkler için çıkartılmış bir sistem . Siz hiç yapmıyorsunuz böyle olunca da sitenin alt yapısı & alt linkleri güçlenmiyor . En kötü açın 3-4 tane blogspot kendi kendinize tüm konularınızın özetini çıkartıp altına 1 link ekleyerek yayınlayın konuları . Blogspot linki bile olsa link linkdir :)

• Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)
Aslında hocam siteye 1,5 senedir hiç çalışma yaptırmadık.Biraz daha konuyu açar mısınız? Alt linkleri güçlendirmek derken?

F0rumG00gleNet F0rumG00gleNet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Yazılım
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Bence bu çok normal birşey birisi sitenizde bir konu paylaşır, gider o konuyu birisi daha paylaşır konunuz 2-3 gün sosyal medyada döner sonra hitler normal olarak düşmeye başlar.

Böyle birşey söz konusu olmuş olamaz mı?

arsinli arsinli seo Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet 44 /
  • Meslek seo
  • Mesajlar 127
  • Beğeniler 17 / 11
  • Ticaret 19, (%100)
hocam bence işin yanlışlıgı şurada her konudan herşeyden 300 makale olması bence hit yükselmesi için uzman olduğun ben bunu biliyorum her yönleri ile insanlara anlatabilirim fayda sağlıyabilirim denilen tek bir konu üzerine yoğunlaşırsan zamana yogunlaşmış oldugun konu üzerinde tekil ve çogul anahtar kelimende o konu ile ilgili kim nerde ne ararsa senin siteni bulacaktır. zamanla o işin ticaretini yapanlarında gözüne çarpacak olan sitene iş sahipleri reklam vererek senin bunca zaman emek harcadığın siten hem keyif aldığın hem para kazandığın hemde insanlara faydalı bir site haline gelecektir diye umuyorum

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al