-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Moda Tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Panda dan sonra penguen geldi böyle oldu google bir çok siteden bu şikayeti alıyor.
Ben kendimce az çok bişeyler anlamaya çalışıyorum 20 kadar siteyi takip ediyorum .
örneğin gelinlik modelleri ile ilgili 1 site 2 blog var yönettiğim bir gün bir siteninin hiti %20 - 30 düşerken diğer site %10 - 20 arası yükseliyor.
Google sanırım yeni algoritma ile herkese eşit şans tanımaya çalışıyor yada gösterim ve tıklanma oranları ile ilgili algoritma da değişikler yapıyor.
Sadece bir fikir sizlerde ne gibi değişiklikler oluyo ??
http://www.abiyefatih.com
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Aslında hocam siteye 1,5 senedir hiç çalışma yaptırmadık.Biraz daha konuyu açar mısınız? Alt linkleri güçlendirmek derken?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Yazılım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence bu çok normal birşey birisi sitenizde bir konu paylaşır, gider o konuyu birisi daha paylaşır konunuz 2-3 gün sosyal medyada döner sonra hitler normal olarak düşmeye başlar.
Böyle birşey söz konusu olmuş olamaz mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 /
-
Meslek
seo
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
hocam bence işin yanlışlıgı şurada her konudan herşeyden 300 makale olması bence hit yükselmesi için uzman olduğun ben bunu biliyorum her yönleri ile insanlara anlatabilirim fayda sağlıyabilirim denilen tek bir konu üzerine yoğunlaşırsan zamana yogunlaşmış oldugun konu üzerinde tekil ve çogul anahtar kelimende o konu ile ilgili kim nerde ne ararsa senin siteni bulacaktır. zamanla o işin ticaretini yapanlarında gözüne çarpacak olan sitene iş sahipleri reklam vererek senin bunca zaman emek harcadığın siten hem keyif aldığın hem para kazandığın hemde insanlara faydalı bir site haline gelecektir diye umuyorum