-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
şöför
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hepinize merhaba arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce açtığım ama daha yeni yeni ilgilenmeye başladığım site domain yaslansin diye bekledim biraz siteme bakıp yorumlarınızı alabilirmiyim birde böyle bir forum sitesine adsense alinabilinirmi sizce ?
http://www.wbturkiye.com . wbturkiyenin açılımı webmasterturkiye'dir.
Foruma kayıt olursanız sevinirim :)
www.gofretoyun.net & WBTurkiye.com
OznCan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Klasik bir şekilde giriş yapayım. Wmaracı ve *** varken neden sizin forumunuzu kullanalım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
şöför
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bundan 5 sene önce wmaraci ve *** yoktu herşeyin bir baslangici olur şimdi destek olmak için üye olursunuz yarın sizin işinize yarayacak bir çok bilgi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Forum siteleri bir aralar çok moda idi, o zamanlar bir kitle vardı ve uğraşılıyordu. Şimdi pek tadı tuzu kalmadı, çünkü bu sektöre ilgisi olan herkes blogger oldu :) Sosyal medya fenomenliği de cabası, hal böyle olunca forum sitelerinin popülerliği kalmadı. Size bu yolda başarılar diliyorum. Gördüğüm kadarı ile linkler menüler filan henüz Türkçe değil, sef çalışması yapılmamış. Bende /showthread.php?tid=643&pid=649#pid649 bunu düzeltmeniz de fayda var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Hocam bu işi yaparken size ''Başaramazsın'' ''WM Aracı ve *** varken neden sizin forumunuzu kullanalım?'' gibi laf edenleri aldırmayın, başarılı olursunuz inşAllah.
2 kişi bu mesajı beğendi.
OVER
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
DÜ Bilgisayar Müh. Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende yaptım bu işi daha önce emin ol baya uğraştım özel tema kodladım araçlar yaptım wmaracının kategoili son konular eklentisi vardı o hoşuma gidiyordu ondan yaptım vbulletin için vs. hafif bi ortamımız vardı eğlenceli zaman geçiriyorduk forumda ama eski tadını vermeyince sattık gitti :D Sıkılmamanız dileğiyle ...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
şöför
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kayrahan adlı üyeden alıntı
Forum siteleri bir aralar çok moda idi, o zamanlar bir kitle vardı ve uğraşılıyordu. Şimdi pek tadı tuzu kalmadı, çünkü bu sektöre ilgisi olan herkes blogger oldu :) Sosyal medya fenomenliği de cabası, hal böyle olunca forum sitelerinin popülerliği kalmadı. Size bu yolda başarılar diliyorum. Gördüğüm kadarı ile linkler menüler filan henüz Türkçe değil, sef çalışması yapılmamış. Bende /showthread.php?tid=643&pid=649#pid649 bunu düzeltmeniz de fayda var.
tasarım hataları ile pek uğraşmadım biraz doldurma cabasındayım güzel yorumun için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
şöför
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
OVER adlı üyeden alıntı
Bende yaptım bu işi daha önce emin ol baya uğraştım özel tema kodladım araçlar yaptım wmaracının kategoili son konular eklentisi vardı o hoşuma gidiyordu ondan yaptım vbulletin için vs. hafif bi ortamımız vardı eğlenceli zaman geçiriyorduk forumda ama eski tadını vermeyince sattık gitti :D Sıkılmamanız dileğiyle ...
haklısın ama şöyle bişey var insan sundan sıkılıyor istediğin ritmi kullanıcıyı yakalıyamıyorsun gelir olmuyor falan sıkılıyor emek karsılıgı gelmiyor.
ama foruma iyi bilgiler girdinmi kullanıcılar o bilgilere gelir şimdi herkez bu işi bırakırsa yapan götürür misali.
bıkmadan yılmadan başkoydugun yolda devam ediceksin o sana bi çıkar sağlar.
blog işleri adsense kolay reklam veriyor diye blog'a 50 konu acıp reklam alıyorlar ama kullanıcı yok :)
kısacası internet siten varsa adına forumda olsa oyun siteside herkezin bir rakibi var işini iyi yaparsan 100 delik pastadan 10 da olsa bi pay alırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Arayüz Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Bir wb forumuna kayıt olmam için beni çekmesi gerek.
Tasarım olarak ve sistem olarak her şey berbat (çok sert girdim kusura bakmayın). Fikir olarak güzel. Dediğiniz gibi +1 wb forumu daha çok kaynak ve wbler için gelişim demek. Ama tasarımsal açıdan kullanım kolaylığı açısından bize bir şey sunmazsanız açıkcası ben kayıt olmam başkalarını bilemiyorum.
Demem odur ki yenilenmeniz şart. Daha yeni açıldı dur bakalım diyebilirsin ama o zaman da kimse gelmez :)
Naçizane tavsiyem..