-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
14-15 yaşındaki veletlerden biridir, aklı başındaki insan normal yayın yapan tr sitelere böyle saldırmaz.
Geçmiş olsun hocam.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben hacklendiğimde polise gittim adam vpn ile yurt dışına çevirmiş ipsini logtaki kayıttan sistemlerinde baktılar kardeşim bizi hiç uğraştırma dedi çay içirdi gönderdi.Çok heveslenme.Kredi kartı bilgisi veya önemli bir şey çalınmadıktan sonra UMURLARINDA bile olmuyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Loop Loop Loop . . .
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, alt yapı nedir? Wordpress falan mı? Açığı bulamadınız mı?
phrase
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Geçmiş olsun üzücü bir durum burda güvenlik önlemlerinin ne kadar önemli olduğunu hep birlikte birkez daha anlamış olduk birdahaki sefere güvenlik tedbirlerinizi artırıp sistem açıklarını kontrol ettikten sonra websitenizi yayına alırsanız bu gibi sorunlar ile daha az karşılaşabilirsiniz iyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
-FTP de dosya izinlerini kontrol etmenizi öneririm. Oradan kaynaklı bir sorun olabilir.
-WP admin girişine de rechapta yerleştirin.
-Ayrıca yabancı kişilerden gelen bağlantılara da tıklamayın. Sistem güvenliği yönetici davranışlarından başlar.
-Black hat programlardan da uzak durun.
-Siteyi yönettiğiniz bilgisayarlardan birinde casus yazılım(keylogger falan) olabilir. Bilgisayarın güvenliğini tekrar gözden geçirin. Temiz olduğundan emin olun.
-Güncel bir antivirüs kullanmayı unutmayın.
Aslında polise de gerek yok. Ava giden avlanır gibi teknikler var. Fakat bu tür bilgi paylaşımları yasak. En iyisi mümkün olduğunca hukuksal yöntemler. Siteyi veya Indexin de nereye atıldığı gibi detayları bilseydim güvenlik için daha da yardımcı olabilirdim. Geçmiş olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
büyük geçmiş olsun
yaaa şuraya bak arkadaş. bu nasıl bir kafa yapısıdır. ola ki iz bulursun, buna sağlam bi zopa at. başka türlü hırs alınmaz