pubhane adlı üyeden alıntı

Dostum neden edip etmediğini sormuyorum. Saçma sapan bir konu açmışın. Neden böyle bir konu açtığını anlamaya çalışıyorum ? Neden edip etmediğin tırıvırı yani.. Hayat kısa ve insanlar adsenseyi ihlal ediyor.. Adeta saçmalık akıyor postta. Madem böyle bir durumla karşılaştın ve şikayet edeceksin konu açıp saçmalamanın anlamı ne ? Şuan bu tamamen boş, insanların bir yararı olmayacak konu anladın mı ? Sen bir tanesiyle karşılaşmışsın adamlar günlük 50k film sitesine adsense ekliyorlar. Paylaştığın olay o kadar da abes ve ilgi duyulacak insanların yararlanacağı bilgi edineceği bir konu değil.. hsntngr


Öncelikle bu konuyu açmaktaki amacım daha çok goy goy amaçlıydı. Eğer buna takıldıysanız bu forumda aynı bu başlıkta olduğu gibi açılmış zibilyon tane goy goy niteliği taşıyan başka konularda yer alıyor. Yani sürekli ticaretin ve veya bilgi alışverişinin yapıldığı bir forum olmasının yanı sıra sohbet amaçlı açılan konular fazlasıyla var.

İlla bir bilgilendirme amacı olması gerektiğine inanıyorsanız, forumun başlığında dediğim gibi adsense ihlalinden söz ediyorum , paylaştığım görselde ise hangi içeriğin adsenseyi ihlal ettiği açık bir şekilde görülüyor. Eğer oyun hilelerinin adsenseyi ihlal ettiğini bilmeyen varsa bu sayede öğrenebilir.

Benim asıl anlamadığım buna rağmen, bu yönde daha önceden açılmış bu kadar başlığa rağmen neden bu konu sizi bu kadar rahatsız etti ?