Kemik kadro şu anda kuruldu. Bunlara ek içerik girecek birilerini arıyoruz desek yeridir.
Elbette var olmaz mı. Bu beni cidden çok sevindirdi. Çünkü oralara gidip göremeyecek durumda olan insanlar doğrudan girip oraları görebilecekler.
Skype üzerinden ekledim sizi. Onaylarsanız detaylı konuşuruz.
MOmerAlpi adlı üyeden alıntı
Böyle devam et! Bende 2 hafta uğraşıp 2 gün sonra içime sinmedi diyip çöpe atan biri olarak daha siteyi sonraki günler de hiç açamadım.
Ve fikrini şuana kadar bir sitede bu kadar detaylı şekilde görmedim. BEKLEMEDEYİZ!
Başarılar..
Yorum için çok teşekkür ederim. Ancak benimki sadece bir heves değil, ciddi bir proje olarak değerlendiriyorum. Tarihe ilgi az evet ama bu memleketin insanları doğruyu yanlışı görmeli. bunun için uğraşıyorum.
Keyato adlı üyeden alıntı
Emeğinize sağlık hocam bu site tutar,
Yıllardır Tarih gönüllüsü bir kişi olarak takipteyim ve platform aktif olduğu vakitte elimden geldiği kadar doküman ve kaynak sunmaya çalışabilirim.
Yorum için teşekkürler. Elinizde kaynak ve döküman var ise bana ulaştırabilir misiniz? Elimde kendi topladığım 50GB ve en az 20bin dosya mevcut. Bunları foruma ekleyeceğim bu yüzden sağlam bir sunucu ile girdim bu işe. Sizinde katkılarınızı almak isterim. Şu anda platform aktif ancak henüz duyurmadım. Sizinle paylaştığım takdirde aktif olarak içerik ekleyebilecekseniz konuşabiliriz. Skype adresinizi pm den iletirseniz eklerim.