Proto52 adlı üyeden alıntı
Açık söylemek gerekirse bir eticaret sitesinin ziyaretçisine görünümüyle kalitesini hissettirmesi gerekiyor. Fakat benim gözüme hoş gelmedi. Öncelikle yerleşimler çok düzensiz ve gelişi güzel serpiştirilmiş gibi daha sonra koyu bir arkaplan yerine daha açık tonlarda bir arkaplan tercih edilmesi daha güzel bir görünüm kazandıracaktır. Renklerinize önceden karar vererek uyumlu bir renk kartelası oluşturun bu şekilde site içerisinde uyumu yakalayabilirsiniz. Sepete Ekle ve Ürünü İncele butonlarınız da çok fazla uyumsuz duruyor. Öncelikle büyük eticaret sitelerini ziyaret ederek bunların tüm ince detaylarına göz atarak çalışmalarınıza devam etmenizde fayda var eğer düzenleme vs. yaparsanız bunları görmek isterim.
devrimedia adlı üyeden alıntı
- Turuncuyu çok yanlış kullamışsın örneğin logodaki ile bannerdeki ayrı
- 2 Slider kötü olmuş onun yerine tek slider sağına ürün ekleyebilirsin veya büyük slider yapabilirsin
- bannerdeki ücretsiz kargo okunmuyor bile eğer e-ticaret ile uğraşacan varsa ücretsiz kargoyu müşterinin gözüne sokacak :)
- üye ol giriş kısmı zaten bozmuş
- yazı tipleri güzel
- sepete ekle ve ürünü incele arka plandaki renk bozmuş
ayrıca ordaki sepete ekle ve ürün incele logolarına gölge verme
- footer alandaki arka plan renk seçimi iyi ama footer içerik kısımdaki yazılar baya büyük hele sağdaki mobil alışveriş kısmının altındaki logoları hiç saymıyorum bile
Sana bir grafiker tavsiyesi renk uyumları için aşağıdaki makaleyi oku
https://wmaraci.com/blog/isi-tasarim-olan-herkesin-renk-secimi-cikmazina-ilac-4-arac-841samsa adlı üyeden alıntı
Tasarımlarında opencart jurnal temalarını incele Verim.
PM ile size bir site göndereceğim fikir olur.
prestashop kullanmak için sunucu ihtiyaç duyacaksınız Çünkü çok yavaş bir sistem.
Değerli Yorumlarınızı Okudum Ödevden Ziyade Eğer Olursa Satmakta İsterim. Söylediklerinizden Yola Çıkarak Değişikler Yaptım
-Slider Değişti
-Üstü Menü Değişti
-Logo ile Banner Arasındaki Alakasızlıklar Gitti
-Arka Plan Biraz Daha Açık Renklere Kavuştu
-Satın Al ve Ürünü İncele Kısmı Değiştirildi.
-Üye Ol ve Giriş Yap Kısmı Güzelce Yerleştirildi.
-Footer Alanındaki Büyük Yazı Stilleri Küçültüldü ve Orantılı Bir Şekilde Eklendi
-Yine Footer Alanında Ücretsiz Kargo ve Hızlı Teslimat Logosu Footerdaki Boş Kalmasını Engelledi Diye Düşünüyorum Yine Eksikleri Yazabilirsiniz.
Tekrardan Yorumlarınızı Bekliyorum.