Bu çalışma da Google'dan gelecek hiti ne etkilediğini değil. Lokasyon ve domain adı adsense alımına ve kazancı etkiler mi olarak baktık farkındaysanız.

Cacheleme ve resimleri küçülterek kullanıyorsanız site açılma hızınız 0.20 snlerde seyreder belki daha az. Tıklayan kullanıcı hıza bakar bu nerdeymiş demez.

Domaine gelirsek domain niche ve ingilizce yani anahtar kelime odaklı olması her zaman Google sıralaması için bir + dır ama kazanç faktörü değildir.

İlk kısımda yazdığınız ise 5 özgün içerik demişsiniz olabilir hit ile beraber birbirini destekleyebilir ve alınabilir ama gördüğün gibi ben sana kanıtlarıyla 20 içerik ve 3 tekil hit ile aldığımı gösterdim. Başka türlü alınamaz diye bir iddaa da bulunmadım. Başlangıçta hit yakalayabiliyorsanız ne ala

@webobur Trafik kaynakları kısmını bir daha gözden geçirmenizi tavsiye ederim sunucuya göre trafik kaynağı oluşmaz. Ziyaretçiye göre trafik kaynağı oluşur ki yazı da belirttim ingilizce açtınız ama hala Türkler ziyaret ediyorsa bir anlamı olmayacaktır diye.