bekirbulut Zamanla %100 özgün içeriklere de yer vereceğim inşallah. Bu meslekte henüz yolun başındayım. Atamamız yeni yapılıyor. 25 ekimde görev yerimiz belli olacak. Meslekten kazandığım tecrübelerle özgünlüğü yakalayacağımı düşünüyorum. Mesai saatleri içerinde başımdan geçen etkileyici, ilginç olayları anlatmak gibi mesela.

MKU Bu siteyi bir sağlık sitesi olmasından daha çok kişisel blogum gibi düşünebiliriz. 10 yıldır türlü web işleri içerisindeyim. İçinde bulunmaktan ve uğraşmaktan keyif alıyorum. Blogumda da böyle bir kategoriye yer vermezsem kendi açımdan eksik kalacağını düşünüyorum. Tema ile ilgili olarak genel renk tonunu mu sevmediniz ? Şablonu mu göze hitap etmedi ? Daha ayrıntılı yazabilirseniz benim için mutlaka faydalı olacaktır.

Dorebar Bahsettiğim gibi bu siteyi bir sağlık sitesi olmasından daha çok kişisel blogum gibi düşünebiliriz. 'Doktorun Blogu' şeklinde.

Teker teker teşekkür ederim. Değerlendirmeleriniz mutlaka kendime ve bloguma bir şeyler katacaktır. Gerek şimdi gerek ilerleyen zamanlarda.