Arkadaşlar, Niobeweb firmasında uzun yıllardır kullandığım VDS sunucum var. theWp firmasından haber v4 temasını aldım ve kurulum yaptım. İlk gözüme çarpan tema panelinin çalışmamasıydı. Sonra baktım ki ne haber botu çalışıyor, ne burçlar, ne piyasa durumu ne de Süper lig puan tablosu. Destek için bildirim yaptım. Kontroller sonucunda sunucumdaki lisans dosyasının theWp sunucularına ulaşmadığını dolayısıyla da çalışmadığını belirttiler. Hosting firmamla görüşüp engellemeyi kaldırabileceğimi belirttiler. Niobeweb ile yaptığım görüşmeler sonucunda ise ne genel networkten ne de sunucumdan karşı tarafın sunucusuna herhangi bir engelleme olmadığını ve ulaşabildiğimizi söylediler. Yani iki firma da bizde sıkıntı yok karşı tarafla görüşün diyorlar. Sunucuma baktığımda firewall kapalı ve ip engelleme listem boş. ping attığımda cevap geliyor. temamın fonksiyon dosyaları da şifreli olduğundan nereye nasıl bağlanıyor göremiyorum.

Sonuç olarak ortada kaldım. Gerçekten bir engelleme var mı ya da neden karşı sunucuya ulaşamıyorum? Ya da ulaşıyorum da yazılımda ya da başka bir yerde mi var sıkıntı. Yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.