Site Adresi: Sadece Skype ile. (Skype adresimi PM isteyiniz.)
İstenilen Fiyat: 10.000 TL (Pazarlık var.)
Sitenin Aylık Getirisi: Eylül: 135 TL Bu ay şimdiye kadar: 112 TL
Sitenin Kategorisi: Sorgulama
Günlük Tekil Hit Sayısı: 800
Site Analiz Bilgileri: Sadece Skype ile.
Satışa Hosting Dahilmi?: Değil, 1 ay idare edilir.
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi:
Özel Notlar:

Siteyi açalı 1 yıl 4 ay oldu. Bir süredir ortağımla beraber sektörde yol kat ediyoruz. Oldukça da iyi bir yol kat ettik. Kelimelerinde iyi sıralarda yer almaktadır.

SEO çalışmaları bizzat tarafımdan yapılmıştır. Siteye tanıtım yazıları alarak güçlendirebilir, hiti katlayabilirsiniz. Böylece geliriniz de buna oranla artar.

Fakat bu site yalnızca Adsense'den kazandırmıyor. Anlaşma yapabileceğiniz şirketler var. Bunların tek talebi hit oluyor zaten. Bunlarla da anlaşmalara girebilir ve siteyi iyi noktalara getirdikten sonra güzel gelirler elde edebilirsiniz.

Siteye sırf 2500-3000 TL kadar tanıtım yazıları alındı. Alınan tanıtım yazılarının bazı bağlantıları hala raporlarımda yer almaktadır.

Dileyene bu raporu da atarız. Bunun dışında çok bir şey söylemeye gerek yok aslında. Ne kadar sağlam bir SEO çalışması yaparsanız kelimesinde o kadar üste çıkar. Şu an kendi kelimelerinde ilk 5 içerisinde ve ilk sayfada genelde.

Bu sebeple küçük dokunuşlarla uçabilecek bir site olduğunu söyleyebilirim. Ortağım ve ben başka bir alanda çalışma yürütüyoruz. Bu sebepten ötürü de bunu elden çıkartma kararı aldık. Normalde satılacak bir site de değil aslına bakarsanız.

Lütfen geliri sadece Adsense'i ele alarak düşünmeyin. Çünkü 118 80, 118 70 gibi şirketlerle rahat anlaşma sağlanabiliyor. Böylece daha çok kazanabiliyorsunuz.

Hem eskimiş hem çalışmaya uygun hem de hiçbir şekilde zahmet istemeyen bir sitedir. Oturup içerik atmıyorsunuz. Sadece SEO ve sabır. Başka bir şey yok. Kendi kendine kazandırıyor zaten.

Ayrıca belirtmek isterim ki bu siteye yapılan SEO çalışmasını paket çalışmalarla, dandik sitelerin aldığı sosyal medya çalışmalarıyla karıştırmayınız. Bu vb. işlemlerin etkisi ile gerçek anlamda bir SEO çalışmasının arasında dağlar vardır. Bunu SEO ile yıllardır ilgilenmiş ve tecrübe etmiş insanlar bilir.

Not1: YAZILIM ÖZEL BİR YAZILIMDIR. PHP'DİR. ÖZEL OLARAK KODLANMIŞTIR.

Not2: Headerda yer alan backlink 1 sene silinemez.

[B]ÖNEMLİ: ALICI OLMAYANLAR KONUYA GEREKSİZ YORUM YAZMASIN. PM ATIP ULAŞIN. KONUYU KİRLETMEYİN.
[/B]
TİCARET ŞEKLİ:

Ticaret puanım ve forumdaki eskiliğimden de anlaşılacak üzere, önce ödeme alırım, sonra siteyi devrederim. Ankara içinde oturan varsa gelsin, yüz yüze de görüşürüz. O şekilde de devredebilirim. Hiç fark etmez. Şehir dışında oturuyorsanız yine çekip gelebilirsiniz. Mesafe yakınsa beklerim, gelin. Oldu ki kafanıza yatmadı, bir çayımı içersiniz. Tanışmış oluruz :)

Kesinlikle önce devir, sonra ödeme şeklinde ticaret gerçekleştirmiyorum. Bunun için iletişim kurmayınız. Birbirimizin vaktini çalmayalım.

Herkese iyi ticaretler.