BURSA KENTSEL DÖNÜŞÜM DANIŞMANLIK; yurtiçinde ekonomik ömrünü tamamlamış tüm yapı ve yapı gruplarının günümüzün teknoloji ve yaşam standartlarına uygun olarak geliştirilmesi için gerekli olan projelendirme ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Bu projelendirilmede dönüştürülecek olan allanın sosyal ve kültürel dokusu korunarak günümüzün gereksinimlerine cevap yaşanabilir çevrenin ve yapıların oluşturmasına özen göstermektedir Şirketimiz; kendini sürekli geliştiren, yeterli bilgi birikimine sahip, tecrübeli, uzman ekip ve üniversitelerdeki danışmaları ile çalışmalarını sürdürmektedir.
Şirketimiz uzman ve deneyimli kadrosu ile Kentsel Dönüşüm kapsamında tüm yapı ve yapı gruplarının Teknik İncelemelerin yapılması (Bakanlığın belirlediği formatta, ilgili yönetmeliklere uygun) ve gerekli projelendirme ile planlama çalışmalarının yapılması, hazırlanması ile gerekli onaylatma hizmetlerini vermektedir.
Bu süreçte şirket olarak bize düşen sorumluluğun bilincinde; bu çalışmalara en iyi şekilde destek ve hizmet vereceğiz.
Şirket olarak Çözüm Ortaklarımız mühendislik büroları ve hukuk danışmanlarımız ile sizlere Kentsel Dönüşüm Kapsamında tüm hizmetleri sunuyoruz.
Yapınız (Binanız) için Deprem Risk Raporunun hazırlanması (Çözüm ortağımız Bakanlık lisanslı Mühendislik büroları ile )
Bina Deprem Risk Raporu’nun T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan ONAYI.
Yapınız için Bina Ortak Karar Protokolü’nün hazırlanması. (Hukuk Danışmanlarımız ile birlikte )
Yapınız için Kentsel Dönüşüm Kanunu çerçevesinde ( kira yardımı, yapım kredisi gibi ) Tüm İdari , teknik ve Hukuki bilgilendirme ve Danışmanlık. (Çözüm Ortağımız Mühendislik Büroları ve Hukuk Danışmanlarımız ile birlikte )
Yapınızın Yeniden Yapım ve Güçlendirme Uygulaması öncesi tüm uygulama (ruhsat) projelerinin hazırlanması, Metraj, Keşif, İhale dosyalarının hazırlanması ve ilgili belediyeden yada kurumdan yapı ruhsatının alınması,
Yapınızın Yeniden Yapım ve Güçlendirme Uygulaması sırasında proje ve danışmanlık ile kontrollük hizmetlerinin verilmesi.
Yapınızın ruhsat projesine uygun olarak tamamlandıktan sonra Belediye v e/veya igili idareden Yapı kullanma izni (İskan) belgesi ile KAT MÜLKİYETİ Tapularınızın alınması.
Yapınız için Kentsel dönüşüm sürecinde gerekli tüm sözleşmelerin hazırlanması.
Apartman veya Site Yönetimi olarak Kentsel Dönüşümden yararlanmaya karar verdiniz ve bu konuda daha detaylı bilgi almak istiyorsanız;
Şirketimizden uzman talebinde bulunabilirsiniz. Şirketimiz; Apartman Blokları, Site, Yapı Adası, Mahalle veya Bölgesel bazda birçok binayı kapsayan alanlar için yukarıdaki hizmetler ile proje, danışmanlık hizmetlerini de sunmaktadır.

Web sitemiz : Bursakentseldonusum.com