ferzileyto mantıksız ve gülünç bi cevap ise açarsınız konunuzu soruları siz cevaplarsınız benim burada yaptığım boş zamanlarımdan wmaracı ailesine bildiklerim ve tecrübelerimle fayda sağlamaktır. sizi konumda görmek istemiyorum iyi forumlar..

Netron uygulamış olduğum pazarlama stratejileri tamamen saklıdır ve sektöre göre değişmektedir.

ademkanidagli SEO açısından etkisi büyük olan paravan bloglar iyi ve doğru bir şekilde yapıldığı takdirde yapmanız gerekir fakat kendi sitememi vakit ayırsam yoksa paravan siteleremi diye bir durum söz konusu değildir paravan sitelere harcadığınız vakitte kendi siteniz için harcamış oluyorsunuz..

mixoloji wordpress tabanlı soru cevap sistemlerini önermiyorum birçok gereksiz ve fazladan sorgu yapan sayfalar oluşturulmuş oluyor uygun fiyatlı özel bir script kurmanızı tavsiye ederim herhangi bir SEO ayarlaması yapmadan sadece sitemap göndermek bir işe yaramayacaktır.

kubilayonur Haber sitesi SEO yapmak en zorlu ve kısıtlı çalışmalardan birisidir ilk olarak fark yaratmak için haberlerinizi özgünleştirin ajanstan aldığınız gibi paylaşmayın unutmamak gerek o ajansları birçok haber sitesi kullanıyor sizden fazla otoritesi olan haber siteleride bunların içinde dahil daha sonraki aşamada farklı ve özgün fotoğraflar eklemek olacaktır. daha sonrasında reklam ve sosyal medya sayesinde bellirli bir yükseliş sağladıktan sonra dış SEO tavsiye ederim