Ranay
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı sorunu bende yaşıyorum.
Şuan ki işimde Günaydın ve iyi akşamlardan fazla ağzımdan pek cümle çıkmadan sadece basitçe işimi kendi başıma halledip yaptığım idare edecek bir kazancım var. Değerlendirdiğim teklif ise Zorlu , baskılı ve aşırı agrasif hedefleri ve planlaması olan, çalışma saatleri biraz daha fazla olan , insan ilişkileri ve ofis ortamı hakkında fikrim olmayan ve 2.1 kat fazla gelir imkanı sağlayan bir iş.
Kararınızı ve karar vermenizde ki etken şeyi bildirirseniz sevinirm . Yol gösterici olsun bana da
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
S.E.M & S.E.O Expert
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ranay adlı üyeden alıntı
Aynı sorunu bende yaşıyorum.
Şuan ki işimde Günaydın ve iyi akşamlardan fazla ağzımdan pek cümle çıkmadan sadece basitçe işimi kendi başıma halledip yaptığım idare edecek bir kazancım var. Değerlendirdiğim teklif ise Zorlu , baskılı ve aşırı agrasif hedefleri ve planlaması olan, çalışma saatleri biraz daha fazla olan , insan ilişkileri ve ofis ortamı hakkında fikrim olmayan ve 2.1 kat fazla gelir imkanı sağlayan bir iş.
Kararınızı ve karar vermenizde ki etken şeyi bildirirseniz sevinirm . Yol gösterici olsun bana da
Hocam kesinlikle ücret değil ben neredeyse aynı ücreti alıyorum benim 2. şirketi seçiyor olmamın sebebi tamamen kendimi geliştirme amaçlı burda olabilen herşeyi öğrenmeye çalışacağım çalışanlar gayet başarılı yazılımcı ve tasarımcılar aynı zamanda dışarıda eğitime gideceğim yani sizin durumunuzla pekde alakalı değil baskılı ve agresif bir yere gitmenizi tavsiye etmiyorum yaşadığınız şehire göre 2.1 katına gerçekten ihtiyacınız var mı ? bunu değerlendirin ona göre adım atın derim
Olmayacak diye birşey yoktur.
Hhasan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Para hikaye kendini gelistircegin yeri sec gun geldiginde baska is yapman gerekirse ortada kalma
Hhasan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Biraz sacma olcak ama bunlar temsili para miktarlari dimi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
S.E.M & S.E.O Expert
-
-
Ad Soyad
A** K**
-