Ygtgnn Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim, kendim izmir doğumluyum ama çocukken çıktık memleketten İstanbulda yaşıyorum, yıldönümü için İzmire gidicez 1-2 günlüğüne.
Cumartesi Sabah Adnan Menderese iniyorum, Pazar sabahı dönüyorum. Genel olarak konakda olacağız. Gün içerisinde otobüsden inince sırt çantalarımızı otele bırakıp, saat kulesinde biraz takılıp, Asansöre doğru yola çıkacağız orada hafif bir kahvaltı edip, kemeraltına doğru yola çıkacağız kemer altına giderken yol üzerindeki bir iki adet müzeye girebilirim kemeraltında ufak bir tur çocukken gezdiğim yerleri eşimde gezsin istiyorum İzmir bir aşk gibi içimde çünkü, belki bir kumru veya söğüş atıştırırız. Tekrar konak vapur iskelesine doğru yola çıkıp karşıyakaya geçip çarşıda turlayıp akşam yapıp alsancak vapuruna binip alsancağa geçeceğiz alsancakda güzel bir mekanda akşam yemeği yiyip yorgunluk atıp fuar alanında lunapark vs var diye duydum oraya geçmeyi düşünüyordum yok ise kordondan konak iskelye doğru sallana sallana otele varırız. 2. günde kemeraltı taraflarında dolanıp bol bol alışveriş yapmasına izin vermeyi planlıyorum.
Siz eklemek istediğiniz şunu yapmalısın mutlaka dediğiniz birşeyler var ise paylaşmakdan çekinmeyiniz.
Şimdiden çok teşekkür ederim.