-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
jeoloji
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense'den bugün gelen mesaj
Aşağıda sitenizde kullanıcı deneyimini iyileştirmenize ve AdSense ölçütlerine uymanıza yardımcı olacak bazı öneriler verilmiştir:
-Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
-Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
-Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.
ziyaretçi sayım az o madde doğru . site dilim ingilizce . bütün sayfaları , konuları kendim hazırladım yazdım özgün içerikler ama resimler hariç . Adsense onaylatmak için nasıl bir yol izleyebilirim veya adsense alternatifi olarak ne kullanabilirim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
jeoloji
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tecrübeli arkadaşlar factsandmore.net siteyi inceleyebilir mi 3. madde açısından ne gibi problemler var ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
factsandmore.net inceliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
IT Support
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Sitemap oluştur ve google'ın indekslemesi için sürekli "Google gibi getir" ile içeriklerini indekslettir. Bir süre içerik girdikçe otomatik olmaya başlacayak. Bu işlemi yaptıktan sonra diğer adsense alma kriterlerini de uygularsan rahatlıkla alırsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
jeoloji
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kullandığım resimleri photoshopla biraz düzeltme yaptım . orijina içerikten kastı resimler mi çünkü yazılar bana ait
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilinmiyor
-
-
Ad Soyad
H** E**
-