Merhaba arkadaşlar yine ben ve yine akıllara durgunluk verecek bir soru (!)

Kenarda köşede birikmiş biraz param var ve bunu nasıl değerlendirmem gerektiğine dair bir çok fikrim var fakat geçenlerde bir teklif aldım biliyorsunuz BTC yıllardır var olan ve son zamanlarda aşırı popüler olan bir sanal para birimi, bugünlerde btc fırlamış durumda 5.794$ 'ı gördü.



Arkadaşlar mining ile uğraşan ve borsadan bende ki paranın %10 ' u ile günde 300-400 TL kâr sağlayan bir arkadaşım var ve bana şöyle bir teklifde bulundu ;

Benim parayı bir borsa hesabına aktarıcaz ve tamamen kendisi ilgilenicek başında duracak her fırsatı değerlendirmeye çalışacak ve her gün en kötüsünden 200 TL kazanç elde edebileceğimi garanti ediyor bazı günler hiç kazanmasam bile önce ki gün o günü amorti edecek kadar çok kazanmış olabileceğimi söylüyor, sizce coin borsasına atılmak mantıklı mı ? Arkadaşımın 1.5 yıllık bir tecrübesi var mining & borsa ile uğraşıyor.

Fikirleriniz benim için çok önemlidir buraya kadar okuduysanız mutlaka bir yorum bırakırsanız sevinirim , konu ile ilgili yıllardır tecrübe edinmiş olan varsada farklı tekliflere ' de açığım.