Öncelikle Selâmün aleyküm Arkadaşlar;

Şimdi diyeceksiniz ki nerden çıktı bu adaletsiz google hemen bir açıklama yapıcam uzun ya da kısa ilk önce çayımı yudumlamam lazım :D Şimdi bu Google varya google insanların emeklerine bana göre hiç önemsemiyor.Şöyle anlatayım bir kelime vardı ve googlede birinci sayfaya çıkmam lazımdı kelimenin rekabeti aşırı derecede fazlaydı 6 aylık düzenli aralıklarla çalışma sonucu demiyorum :D Hacklink kasarak sitemizi 1.sayfaya getirdim belirtmek isterim hiçbir şekilde para felan almadım bu işi hobi olarak bide google'yi denemek için yaptım.Sonuçlar mükemmel derecedeydi 3.ayda felan 1.sayfaya ulaştım hayla 1.sayfada site.

Sadede geliyorum şimdi Hacklink yapmadan o siteyi birinci sayfaya getirilir mi evet getirilir bence ama bunun için ciddi şekilde çalışmak lazım.Ama görüyorum ki maalesef bu sektörlerin hepsi hacklinkci olmuş neredeyse yeni çalışmamda organik çalışmak hiçbir türlü hacklink yapmamaya özen gösteriyorum ama gördüğüm şey şu 1.sayfa komple hacklink kasılarak 1.sayfaya oturmuş siteler bu konuda önüme gelen türk sitelerine mail atıyorum işte siteniz hacklenmiş ve link atılmış geri dönüş 0 bunların içinde gerçekten önemli siteler var arkadaşlar.

Şimdi Ne Yapmak Lazım ?
1.)6 ayınızı doldurduysanız mutlaka bir plan ve program yapın :örnek olarak haftada 1 tanıtım yazısı Sosyal medya tanıtımları gibi gibi wmaracına bakarsanız bu konu ile ilgili çok kaynak var
2.)Bol bol Makale paylaşımlarınızı aktarın mutlaka bir seo eklentisi kullanın özen gösterin bu konu hakkında
3.Hacklink yapılan siteleri şikayet edin ben yaptım bakalım ne olacak bilmiyorum
4.Sitenize müşteri ve kullanıcı gözüyle bakın
5.Anahtar kelime'ye o kadar odaklanmayın yan kelimelere'de özen gösterin ve long tail kelimelere özen gösterin
6.Rakip Firmalarınızı bol bol takip edin backlink aldığı yerden backlink almaya çalışın
7.Paravan blog kurmanız sizin için önemlidir illaki sektörle alakalı olmak zorunda değil önemli olan siteniz hit alıyor mu ? Buna öncelik gösterin