Okan-İŞLİ hocam, İnanın en az sizin kadar bizde bu konuda şaşkınız merak ediyorum acaba insanlar daha öncesinde internet dünyasında hiç böyle bir kampanya görmüşler mi? eminim bizim şuan yapmak istediğimiz ve yapacağımız iş dünyada ilk olacaktır.

Kampanyanın güvenlik tasarısı ve katılım şartlarını şu şekilde düşündük;

Bu kampanya sadece WM Aracı üyeleri için özel olarak bu forumda yapacağımız bir çalışma olacağı için her bir WM Aracı üyesi kampanya ya sadece bir kere katılabilecekler.

Facebook sayfasını beğenen kişinin facebook sayfasını beğendiğine dair bir ekran görüntüsü ve bizim sayfayı beğenenler kısmından kontrol edebilmemiz için facebook'taki adını ve soyadını bizimle paylaşmasını isteyeceğiz.

Twitter hesabını takip eden kişilerinde tıpkı facebook'ta olduğu gibi bir ekran görüntüsü ve twitter'da takip etmediğini kontrol edebilmemiz için twitter'daki kullanıcı adını bizimle paylaşmasını isteyeceğiz.

Ayrıca burdan kampanya ya katılmak isteyen her bir üye için özel bir kupon kodu üreteceğimiz için herkes kampanya ya bir kere katılmış olacaktır.

Yani konuda tek bir kupon kodu verip bununla katılın demiyeceğiz katılmak isteyen kişilere özel olarak ulaşıp sadece onların kullanabileceği tek bir kupon kodu vereceğiz böylelikle çoğul katılımların önüne geçmiş olacağız.

Ek olarak: Bir kullanıcı sınırı olmayacaktır örneğin 10 wm aracı kullanıcısıda katılsa 10.000 wm aracı kullanıcısıda katılsa bu kampanya ya herkes kupon kodunu alabilecek ve site üzerinde kullanıp reklamlarını yayınlatabilecekler.

Sadece +18, Cinsel içerikli, Pornografik, Din, dil, devlet, ırk ayrımı yapan, Pkk ve terör örgütü sempatizanı vb. Gibi siteler kampanya ya katılamayacaktır. Bunun haricinde ücretsiz bir websitesi sahibi bile olsanız kampanya ya katılabileceksiniz fakat WM Aracı üyesi olmanız kampanya ya katılabilmeniz için zorunludur.