Merhaba arkadaşlar. Ben bu forumda yeniyim ve yazışmalarınızı kısmen okudum. Söylemek istediğim bir kaç nokta var.
Coin sektörü dünyada 1-2 yıldır tanınan bir piyasa olduğunu ve 1 yıl önce sadece btc hacminin 5-6 milyar dolar bu günlerde ise 120-130 milyar doları gördüğünü hepimiz biliyoruz. Bugün wall street'de günlük işlem hacmi ortalama 700-800 milyar dolar. Benim sonucum şudur; gelecek dijital parada ve bunu görenler daha sektörün çok başında.
Şuanda ben de sizler gibi bitcoin ve altcoin üretimi yapan bir fima ile çalışıyorum ve memnumum bubün genesis minning gibi herşey reel ticari döngü içerisine kurulmuş.
Ben bugün evimde eth üretimi yapıyorum bana maliyeti 23bin tl. üretim hızı 334 mh. elektirik faturam 525 tl geldi. Eğer evimde yaparsam 8-10 ayda cihazlar kendini amorti edecek, sorumluluk bende olacak, bakım bende olacak vs vs vs. Şimdi Genesis mining veya bitclub network gibi gerçek üretim yapan firmaların paket kazançlarını hesapladığımda 10-12 ay zaman zarfında paketim amorti edecek.
Peki 2 ay için sorumluluk almaya değer mi ?(bu soru herkese göre görecelidir)
Eğer Bitclub Network'ü araştırmak isterseniz burada kısa bir konu açtım.
https://wmaraci.com/forum/yatirim-araclari/bitclub-network-btc-etc-eth-zec-xmr-dash-uretimi-466986.html
herkese iyi günler dilerim.