Hesabımızla bir panele veya uygulamaya elimizle girmeden nasıl hesap kapanıyor arkadaşlar ? Bu mantıkla herkes birbirine bot spam takipçi yollayarak gıcık olduğu insanların sayfalarını kapattırır çok mantıksız değilmi? Hiç başıma gelmedi ancak sık sık görüyorum işte 20 30k takipçi aldım hesabım kapandı diyenleri belkide başka bir ihlalden kapanmıştır çünkü dediğiniz şekilde hesap kapatsa instagram herkes gıcık olduğu rakibinin hesabına panelden takipçi atıp spama sokar ve hesabı kapattırır.

Şifre vermeden alınan beğeni ve takipçilerden dolayı kapandığını idda eden hesaplar çok saçma geliyor dediğim gibi ozaman herkes rakibine gıcık olduğu insana panelden beğeni takipçi atarak spama sokardı. Özellikle 50 100klık sayfalardan bundan ötürü hiç kapatıldılığını sanmıyorum.

Tabiki instagram aptal değil bot ile aktifi ayırabiliyor ancak şimdi adamın haberi olmadanda gıcıklığına birisi sırf hesabı zarar görsün diye panelden gıcık olduğu kişiye spamlamak için beğeni ve takipçi atabilir böyle bir durumda hesap kapansa adamın ne suçu var ?