önceki yorumunuzda üstünkörü araştırılarak yazılmış olarak bi lafınız vardı heh sizin içinde aynı şey geçerli üstün körü yazılmış, bende 2 gb ramli 2016 model telefon bile var şuana kadar 1 kasması olmadı hani güya 4 gb sisteme harcıyormuş rami

fazla ramin faydası uzun yıllar daha avantajlı olması daha fazla uygulamayı açıp kaldığı yerden devam etmesi hadi diyelim ön belleği şişiyor build numbera basarak önbelleğin şişmesini engelleyebilirdiniz böyle bir geliştirici seçeneği var onu geçtim koskoca android market var telefonunuzda 1 tane klavye kullanmak zorunda değilsiniz onlarca klavye uygulaması var

gelelim batarya testine batarya illa oyun oynamak için mi sıradan kullanan biri bundan faydalanamaz mı ? ablamda iphone 7 var yaptığı arama + fotoğraf + müzik ve facebook bunlarıda arada kullanıyor buna rağmen telefon 6 saati karşılamıyor

gelelim he yok biri 1900 müş diğeri 3300 müş te saçmalık olay optimizasyonda biter nerden mi iphone ekranı 2K mı ? değil iphone ekranı daha büyük mü ? değil iphone ekranı daha parlak mı değil iphone daha stabil mi evet android göre daha iyi eee nasıl şarjı bu kadar bitiyor ? çünkü bir şeyi beceremeyen firma var arkasında onu geçtim iphone 8 2600 mah pili var daha az olduğu için mi hemen bitiyor hayır çünkü pilinin bitmesini istediği için bitiyor sizin mantığınızla huwaie mate pro 10 var ondada 4 bin mah pil var niye onun daha önce bitiyor ? neden iphone hızlı şarj diyip 500 tl alıp daha hızlı şarj edemiyor çünkü çöp niye lighting port yerine daha hızlı kablosu deli gibi parçalanmayan kablo kullanmıyor çünkü para hep paraydı

şimdi gelelim güncellemelere abudik gubidik dediğiniz güncellemelerle adam iphone hızını geçti iphonedan daha iyi bir akıllı asistanı var iphonedan daha detaylı arayüz seçnekleri var tek bir şey söylim açtığın uygulamaların hepsini kapat var mı ? güvendiğin o ios 11 de deli gibi batarya yeme wifi sorunları en komiği ise iki hesaplama yapmaya kaldığında yanlış hesaplayan hesap makinesi var 2 gökkuşağı atınca çöken telefon var emin ol bu tarz hatalar androidte olmuyor bile

şimdi tekrar gelelim ios a herkesin güvendiği marka ? kapalı kutu kaynak kodlarını görüyor musun ? hayır hack yediniz mi defalarca ? evet apple işine geleni satar mı ? evet ünlü bilgisayar korsanları yada dev gibi yüce ağaç kickass torent niye çok güvenilir iphone, adroid açık kaynak kodlu aç istediğin gibi değiştir kendi sistemini yaz sistemin senin zekan ve becerin kadar iyidir

şimdi tekrar gelelim batarya konusuna zamanında samsung böyle bir şeyi yaşadı evet şimdi ise onlarca teste sokuyor ki iphone 8 in nasıl patladığını firmanında yaaa yok bir şey devam dediğini biliyoruz demek hızlı şarjı bile olmayan telefonda patlıyormuş, yani kısacası şans işi kim neyin patlayacağını bilemez

şimdi gelelim tasarıma apple iphone 4 ten beri aynı tasarımı hop bak kamerayı dikey yaptım hoooop bak 2 tane koydum oluyor iphone 7 ile 8 arasında tek fark cam kasa yahu ekran kasa oranı komedi %65 üzerine çıkamıyor tabi tasarım olarak X hariç bunun dışında müşteri hizmetlerini bilmem benim telefonum ne bozuldu ne sıkıntı çıktı

diğer kısma geliyim eski telefonum 2011 de ki ekranı 1080p dır hala iphone her telefonuna koyamadığı özellik o geçen sene kasmaya başladı değiştirmemin sebebi çok kasması olmadı düşürüp güç tuşunu kırmam 5 yıl teknik servis bittiği içindi yani kasmalar telefondan telefona değişiyor çünkü arayüzü farklı çünkü içine koyduğu yerleşik uygulama çünkü aldığı güncelleme

android telefonların en fazla alacağı güncelleme yılı 4 yıldır oda sadece amiral gemileri orta segment ve düşük segment en faz 3 genellikle 2 alır yani kısacası onlarda güncelleme alır çünkü yeni telefonların hepsi öyle android güncellemesi almasada düşük segment güvenlik güncellemesi gelir bu iş firmadan firmaya değişir eski telefonların çoğu bu tarz uygulamalar almadı örneğin benim 2011 yılındaki telefonum bir iki yıl sistem güncellemesi alıp çıktı ama artık böyle değil

gelelim kablosuz şarj ve diğer özelliklere iphone hiç bir zaman yenilikçi olmadı kablosuz şarj yüz tanıma parmak izi şu bu önceden zaten vardı apple kitlesi var evet çünkü kolay aldatılan edilen insanlar https://en.wikipedia.org/wiki/Sheeple bu sözcüğü ingilizce sözlükte bulmak mümkün 2 örneği yazar biri apple diğeride siyasete dair bir cümle https://www.theverge.com/tldr/2017/4/28/15473858/apple-merriam-webster-sheeple-definition-iphone-ipad