Merhabalar, yazdıklarınızı tamamen okudum ve bence mükemmel bir potansiyel yakalama ihtimaleniz var. Hali hazırda bulunan siteden daha hoş ve daha kapsamlı bir sistem kurmuşsunuz bu da size artı bir avantajdır diye düşünüyorum.

Sorularınıza gelecek olursak;

1- Sermayesiz kısmına değilde sermaye ile yapabileceğiniz şey hakkında tavsiye vereyim. Örneğin hali hazırda bulunan siteye en çok hangi aramalarla giriliyor vs tespit edebilirseniz Google Adwords ile bir çalışma yaparsınız ve bu arama yapıldığında ilk sırada reklam olarak sizin siteniz çıkar ve bu şekilde kullanıcı kazanmış olursunuz. 2. olarak, öğrenciler olarak mobilden bu işleri yaptığımız için android ve ios uygulaması yazdırarak mükemmel bir avantaj daha yakalarsınız. Yaptırdığınız bu uygulamaların reklamınıda kartvizit veya broşür şeklinde yapabilirsiniz. Kesinlikle işe yarar.

2- Sticker'lara ek olarak broşür daha çok göze çarpar diye düşünüyorum fakat bunu şu şekilde yapın; Mesela 1000 adet broşür bastırdınız, bunları o dediğiniz cadde üzerinde veya üniversitenin ana giriş kapısında milletin eline tutuşturun, hatta anlatın.

3- Bildiğim kadarıyla bu şekilde bir reklam yapamazsınız anca bilboard kiralarsınız, herhangi bir belge istenmez fakat maliyetlidir. Bunun yerine üniversite içerisinde ki reklam alanlarını daha uygun fiyata kiralayabilirsiniz. Geçen yıl karşılaştığım bir reklam olayını da anlatayım. Bir kaç kişi yaptığı uygulama için böyle broşür bastırıp üniversitede girdikleri boş sınıflardaki masalara bırakmışlardı. Derse girdiğimizde görmüştük ve uygulamayı indirip kullanan arkadaşlarım olmuştu. (Uygulama üniversite evinde o gün hangi yemek çıkacağını bildirim olarak gönderiyordu :) )

4- Siteyi hedeflediğiniz kitleye ulaştırdıktan sonra dediğiniz cadde üzerinde ki restorantlarla vs görüşerek çok rahat reklam alabilirsiniz. Zamanla reklamcılık işine döner zaten.

Başarılar :)