-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba,
Mevcut olan bir kaç sitemizde adsense reklamlarını ayarlayıp koymamıza rağmen onaylanmış olmamıza rağmen reklamlar görünmesi gerektiği alanda beyaz olarak görünüyor, ancak herhangi bir reklam yayınlamıyor bu konu da 2-3 tane internet sitemiz için reklam yerleştirmesi ve görünmesini sorunsuz bir şekil de gerçekleştirecek, işin de uzman arkadaşların ulaşması rica olunur. Bilgisiz ve daha önce bu tür ayarlamalar işlemler yapmamış olan arkadaşlar rica ediyorum yazmasın. Temalar Wordpress. En kısa zaman da ulaşmanızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam garantiye almak adına yeni bir adsense hesabı açtık ve onaylandık yani tamamen şuan her şey sıfır ve herhangi bir ban ya da ban sebebimiz yok temiz hesap. Bir şeyleri yanlış mı yapıyoruz bilmiyorum ancak zaten adsenseye dair pek bir bilgili değiliz. Bundan dolayı rehberlik edecek birisini arıyoruz reklam boyutu falan ayarlayıp wp siteden gerekli alanlara ekliyoruz bu bahsettiğim beyaz alan geliyor ancak reklamlar gözükmüyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Ücrete gerek yok. Basit bir şeyse yardımcı olayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Ev hanımı
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim fenakomik.tumblr.com bloğum var. Başka siteden alma adsense hesabımda var. Kodu ekledim, ama çıkmıyor. Çözebilir misiniz? Ücreti nedir? Teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam sanırım konuyu yanlış anladın, ben zaten ücretli olarak birisine yaptırmak istiyorum yani aynı durumdayız şuan
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
mimarcan durumu gayet net bir şekil de anlattım bana basit ve zorluğunu soruyorsun hocam, zaten o yazılardan bir şey anlamadıysan gerek yok teşekkürler gene de
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
MRSEO saçmalıyorsun.
Sorunun ne olduğunu, neden kaynaklandığını bilmeden ezbere ücret verilebilir mi?
Belki sizin adsense kodlarınızdan, belki temanızdan, belki de başka bir sebep vs vs.
Zaten bu mantıkta hareket eden birine ne ücretli, ne ücretsiz yardımcı olma şansım yok.
İyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
MRSEO,
Yardımcı olmak için basit bir şeyse ücrete gerek yok dedim. İlk mesajında bu kadar detaylı anlatmış olsaydın zaten cevap vermezdim / veremezdim bile.
Lütfen olayları farklı yerlere çekme.
Bahsettiğin tüm konuları yaptıysan zaten konu beni aşıyor demektir. İşin daha ehli olan biri cevap verecektir.
Konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok.