mimarcan
HTML, Wordpress, Opencart, Php (Özel Panel) birbirinden bağımsız her 6-7 tane sitede bunu test ettim eğer tema ile alakalı olan bir durum olsaydı bunu burada belirtirdim, diğer türlü adsense kodları ile hiç bir sorun yok, ban yok, ban sebebi yok, ya da olabilecek herhangi bir durum yok. Sorun adsense reklamlarını nasıl yerleştireceğimi bilmemem yanlış yerleştirdiğimden olmasa diğer sitelerde sorun almazdım, ya ban sebebi olsa sorgularım ticketlerim de buna yönelik banlı olduğuma dair bir ileti alırdım aksine 0 yeni açılmış ve onaylanmış tertemiz bir adsense hesabında ban yemem de mümkün değil hem de kural dışı hiç bir ihlal yokken. Yukarıda belirttiğim gibi işinin ehli insanlar yazsın dedim.
Sen burada gelmişsin hem bana "ÜCRETE GEREK YOK" diyorsun hem de "SORUNUN NEYDEN KAYNAKLI OLDUĞUNU BİLMEDEN EZBERE ÜCRET VERİLEBİLİR Mİ?" diyorsun hocam bir kere sen ne yazdığını bilmiyorken cevap vermeye kalkıyorsun hem ücrete gerek yok diyip hem de ücret verilebilir mi? diyorsun. Basit bir şeyse yardımcı olayım diyorsun, zor bir şey olsa yardımcı olamayacağını mı söylüyorsun. Adsenseye yönelik bilgili bir uzman olsan, yazdıklarımdan olayı direk anlardın, aksine farklı yorumlar ile geliyorsun.
İyi çalışmalar