natuka adlı üyeden alıntı

haberevi.com
bilir.net
finike.net
hosnut.com

Hayırlı olsun hocam Söylenecek birşey yok zaten hepside değerli ve çok guzel Domainlere Fısıldamak kolay iş degil bende en son
Haberelinde.com
filmd.net i Satın almıştım Domainleri Turşu bekletir gibi bekletiyorum zamanı gelimnce satacaz bakalım inş

trabuya adlı üyeden alıntı

suprizhediyeler.com.

neden aldığımıda bilmiyorum. Diğer domainlerime arkadaşlık yapıyor şuan.

Hayırlı olsun guzelmiş yıl başı geliyor aslında şu an başlanırsa yıl başı ve özel gunler için iyi satıslar yapılabilir fazla pahalı olmayan ve ulaşım sorunu yaratmayan urunler koyulabilir

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Modifiyeforum.com tamamen sektör açığını foldurmak için aldım.

Hayırlı olsun hocam arac sektoru ıcınmı dusunuyorsunuz

nsrtyksl adlı üyeden alıntı

Paravan blog işi için birazcık yatırım gerekli, şuan için birazcık beklemedeyim. Açıkcası herhangi bir araştırma yapmadım :)

hayırlısı olsun bakın az once bır elektırıkcı arkadas geldı yanıma gecen sene telefonla tanıstık bır vesıle ıle sıte yapacaktı 1500tl ıstıyorlardı adamdan sonra 500tl ye hal olur dedım sonra dur yardım edeyım yapalım hemde sen ogren dedım 1 kac haftamı ayırdım wp ıle basladı ınan bana keske daha once baslasaydım dıyor ve hep yanıma geldıgınde kısmetı var adamın ıs cıkıyor bugun geldı yıne 2 elektrik işi cıktı su an hep ınt uzerınden musterılerıne ulasıyor gunluk 200 300tl kazanıyor ortalama

recepcaliskan adlı üyeden alıntı

bulunduğum semt ile ilgili haber domaini aldım 3-4 aydır kullanıyorum. www.sariyerhaberler.com

hayırlı olsun haber sektoru cok yorucu ve zaman alan bir sektor rabbım basarılar nasıp etsın