[img]https://i.hizliresim.com/7yDV8W.png" />
[/IMG]Selamlar arkadaşlar. 1.5 yıl önce kurduğum web sitemden 1 ayda ilk defa 1000 tl sınırını aştım.Türkiye'deki tıklamalar tbm lere vesayire ne kadar zor biliyorsunuz.Üzüldüğüm tek nokta bu hite sahip bir sitenin yabancı bir ülkede olması ile kazanacağı miktar ancak yapacak bir şey yok.Buraya gelmek ne kadar zor olsa da 1.5 yıl geçti ancak yükseldikçe daha hızlı yükseldiğimi fark ettim.
Bu projemden önce 2 projede ufak da olsa param gitti ve projem tutmadı.Bu proje dahil her projemde öğrenci olarak başladım. Okulum yeni bitti ve iş bularak siteme yatırımla daha iyi yerlere gelmeyi planlıyorum. Bu 1. hedefimdi ana hedefim aylık 15bin tl ye ulaşmaktır.Bu süreçte çok kez pes edecektim. yazı yazmaktan sıkıldım, 3 -4 kere site çöktü. Bir çok kez saldırı yapıldı. 30k facebook sayfam kapandı vs. bir çok olay oldu ama her zaman nasıl para kazanacağımı belirlemek istedim ve ben bu işten para kazanmak ekmek yemek istiyorum. 1000 tl beni geçirdirmek belki ama 3 bin tl ye ulaşabilirsem aile geçirdirecek bir seviye olduğunu düşünüyorum.
Kendi alanımda az da olsa başarılı olduğuma inandığım yerde nasıl yaptığımı soracak olursanız hiç bir zaman en çok aranan kelimede 1. sıraya çıkmak istemedim. Sektör sağlık olduğu için konu alanı geniş aklıma gelen her konuyu yazdım. Aylık belkide 10 kere arandı ama bu şekilde yazılan her yazımdan 10 kişi gelince google'den ciddi hite ulaştım. Dolayısıyla yan kelimelere odaklanın.En çok aranılan kelimeye değil.
2. olarak gerçekten bilgiyi yazın.Ben gıda mühendisiyim sektörümde uzman olduğum için gerçekten o bilgiyi yazdım, sallama hiç bir yazı yazmadım.Bu şekilde bu noktaya geldim. Bugun bile asla kelime arayışına girmem. Aklıma gelen konuyu yazarım ve o googlede yerini alır.Size de tavsiyem budur.
Son olarak bu işe özellikle yazılım ve her konuda konuda destek olan Mehmet abime ve bu forumda bana ilham veren, yarıdmcı olan, sorumlarımı dinleyen ve çözen bütün üyelere, wmaracı yönetimine teşekkürlerimi borç bilirim.İnşaallah ana hedefime ulaşabilirim ve sizler de o hedeflere ulaşabilirsiniz. Bu yazım dua niyetine geçer umarım.2. hedefim aylık 3 bin tl dir. Dualarınızı eksık etmeyin. Cümleten hayırlı kazançlar, başarılar.