-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnsanların inançları ile alay ettiğimi düşünmüyorum, bilekis, kişisel olarak inançlara saygılıyım.
Ben arkadaşın yaklaşımını eleştiriyorum. Dua edelim tamamen olsun ne demek arkadaş?
OLması için yapılması gereken somut işler var, dua ile olacak şey mi bu?
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Şu rezalete bakar mısınız :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Boş boş eleştiriyorlar hayır yani kendileri ne yaptıysa? Sanırsın arama motoru yazma konusunda expert seviyedeler de firma beceremeyince saplıyorlar işte.
Arkadaşlar Turkcell isterse Google'dan çeksin hiç sorun değil. Büyüyecektir... Bu ülkede teknolojik açıdan yatırım ve atılım yapma becerisine sahip sayılı firmalardan biridir Turkcell. Hadi biriniz bunu inkâr etsin bakalım? Boş boş inkar etmekten bahsetmiyorum. Çok kuru gürültü yapan var.
Ben bu işi yapsa yapsa Turkcell yapar diyorum ve zamanla geliştireceklerine inanıyorum. Zamanında araba da ürettirmediler uçak da... Bu milletin geçmişini ve öz güvenini artık ciddi firmalar ile geri kazanması gerek diye düşünüyorum. Karalamayın artık bu projeleri karalamayın.
Aramamotoru.com.tr daha vasatın vasatı... Kaydı yok kuydu yok arkasında ciddi bir şirket yok ciddi bir yatırım yok. Gidiyoo'nun yandan yemişi diyebiliriz. Sadece domain var. Kurtaaaaarmaaaaaz!!!
Hoşça kalın.
samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Maalesef ağlanacak halimize gülüyoruz.
Türkiye ne zaman yapılmış olanı taklit etmekten vazgeçip öncülük katacak?