Hocam siteleri son 3 aylık hit tablosuyla birlikte pm alabilirmiyim.
Buraya yazıyorum herkes fikir sahibi olsun.
Site 1
Domain 2 yıllık, sitenin bir kendisinin hiti var bir de bahsettiğim alt uygulamasının hiti var. Site hiti 100-400 arasında git gel yapıyor bazı kelimelerde ilk 3 sırada sürekli oynuyor. Alt uygulamanın hiti de 80-120 arasında değişiyor haftaiçi haftasonu olarak. Yani totalde min 200 max 500 arası hiti var.
Site 2
Sadece içerik kasıldı, herhangi bir sosyal medya çalışması veya seo çalışması yapılmadı. Günlük hit olarak maksimum 50-60'ı gördü ortalama 20-30
Site 3
3 aylık olmasına rağmen belirli içerikler nedeni ile ( yılbaşı , takvim vb ) günlük hiti her gün ortalama %20 artıyor, şuan günlük 40-50 hitleri gördü yıl sonuna doğru 200-300 hiti bulur sadece içerik girerek.
Site 4
Site hiti yok denecek kadar az 8-10 civarı, ancak bu sitede çalışmamı hep önümüzdeki yılı düşünerek yaptım , 2018 için içerik çalışmalarım var, malumunuz bazı konular tarih ile birlikte çok daha fazla hit çekiyor. Özellikle otomobil sektöründe her yıl birşeyler değiştiği için ve 2017 de geçtiği için 2018 olarak çalıştım. Oto şu fiyatları 2018 , oto şu değişimi 2018 felan, şuan birkaç tanesinde ilk sırada , aramalar artmaya başlayınca hitleri toplamaya başlayacak haliyle.