-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Sahifa temasını almaktan vazgectim sanırım.Bugün tema alıcam tam bir türlü karar veremedim en son olarak publisher temasını inceliyorum.Demoları burada mevcut
http://demo.betterstudio.com/publisher/splash/
bu tema sizce sahifa temasından daha güzelmi birde bu temayı kullanan arkadaşlara sorum adsense gelirleri iyimi bu temada.Görüşlerinizi bildirirseniz cok güzel olur değerli arkadaşlar hatalı secim yapmayım.dua ve selam ile.
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Publisher temasını ücretsiz dağıtsalar dahi kullanmam birde üstüne para vermek saçma bana göre fiyatına bakmadım ama 100 TL vardır herhalde bloggerda dahi birebir yapılır kullanılır bu tema. :) araştır biraz daha o parayı buna vereceğine daha güzel bir tema yakalarsın belki.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ara20'ye katılmıyorum. Publisher güzel bir temadır. Ha 39 dolara başka temalar alınabilir mi? alınabilir. Mythemeshop temalarına bir göz atın indirim vardı.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aras20 adlı üyeden alıntı
Publisher temasını ücretsiz dağıtsalar dahi kullanmam birde üstüne para vermek saçma bana göre fiyatına bakmadım ama 100 TL vardır herhalde bloggerda dahi birebir yapılır kullanılır bu tema. :) araştır biraz daha o parayı buna vereceğine daha güzel bir tema yakalarsın belki.
hocam tema güzel değilmi ben anlayamadım neden böyle dediğinizi bloggerde bunun bedavası var lisanslımı bilmiyorum hatta denemek icin kurdum iyi değilmi bu tema
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Sahifa'dan kat kat iyi bir tema. Sahifa eski tarz bence zaten. Hiçbir zaman beğenemedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam sahifayı iki aydır kullandım warez olarak reklam gelirleri 20- ila 30 tl hergün bir tık oluyordu en azından diğer temalardan hic verim alamadım satın alıcam ama 241 tl gibi bi para bence sahifaya cok gibi geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Webnesil master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Publisher temasını kullanıyorum 3 sitemdede hız açısında amp açısından mobil açısından süper bir temadır reklam yerleşimleri süperdir.. Yalnız google adsense Publisher reklam eklentisine karşı Publisher kullandıgı better reklam eklentisi google adsense ziyaretçileri tarafından çok şikayet edilmiştir.. Onu belirtmek isterim sorun yine yaşamassında google adsenseyle ama reklamlar abartmamak şartıyla...
Sahifa teması tam bir seo hız canavarı.. yani adamlar tam googlenin istedigi gibi tema yapmıslar seo ve hızı mükemmel sadece görüntüsü berbattır sahifanın...
Ama hangisi dersen bütcene göre tabi Publisher daha ucuz sahifa 59 dolar bana göre Publisher temasını al derim..
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Sahifa Google için çok iyi bir temadır. Çok satması boşuna değil ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sifirnokta adlı üyeden alıntı
Publisher temasını kullanıyorum 3 sitemdede hız açısında amp açısından mobil açısından süper bir temadır reklam yerleşimleri süperdir.. Yalnız google adsense Publisher reklam eklentisine karşı Publisher kullandıgı better reklam eklentisi google adsense ziyaretçileri tarafından çok şikayet edilmiştir.. Onu belirtmek isterim sorun yine yaşamassında google adsenseyle ama reklamlar abartmamak şartıyla...
Sahifa teması tam bir seo hız canavarı.. yani adamlar tam googlenin istedigi gibi tema yapmıslar seo ve hızı mükemmel sadece görüntüsü berbattır sahifanın...
Ama hangisi dersen bütcene göre tabi Publisher daha ucuz sahifa 59 dolar bana göre Publisher temasını al derim..
hocam görüntüsünden sıkıldığım cok doğru.ucuz olması daha güzel şimdi warezini deneyecem bir tane buldum bakalım bir aylık durumda neler olacak.
VolkanYıldız adlı üyeden alıntı
Splash temasını kullanan varsa yorum atarlar umarım, biz de bakarız. Sahifa gibi magazin temaları themeforest'ta çok var. Onlara da bakabilirsiniz. Gelir oranları nasıl vs. anlatırlar genelde.
inşallah ikisi arasında kararsızım.