-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam bende cok etki yapmadı googlede.
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
bu publisher temasını ben çok begenmedim ya bunu 1 tane satın alsam lisans 4-5 siteme kurulum yaabılır mıyım sorun yasar mıyım yani bununla ilgli
1 kişi bu mesajı beğendi.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Sağlam bir temaya benziyor alabilirsiniz. Css kodlaması çok iyi yapılmış.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
2 yıldır bu temayı kullanıyorum. Daha önce Boombox, Voice, NewsMag temaları da dahil 10 kadar farklı tema kullanmıştım. Publisher gibi komple bir temaya rastlamadım. A'dan Z'ye her şey düşünülmüş ve bir o kadar da özellik eklenmiş.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
KralFx adlı üyeden alıntı
bu publisher temasını ben çok begenmedim ya bunu 1 tane satın alsam lisans 4-5 siteme kurulum yaabılır mıyım sorun yasar mıyım yani bununla ilgli
orasını bilmem
en kaliteli ve en güzel temalardan birisi bence
Aykut adlı üyeden alıntı
2 yıldır bu temayı kullanıyorum. Daha önce Boombox, Voice, NewsMag temaları da dahil 10 kadar farklı tema kullanmıştım. Publisher gibi komple bir temaya rastlamadım. A'dan Z'ye her şey düşünülmüş ve bir o kadar da özellik eklenmiş.
aynen abi en güzel tema kim ne derse desin heleki temaların icinden şablonların her gün güncellenmesi ayrı güzel her isteiğimizi karşılıyor ve 1.9 dan tema v5.1 e kadar yükseldi dün amp eklentisinin süresi doluyormuş umarım diğer eklentilerinde süreleri bitmez velakin türk parası ile 160 tl ye gelmişti tema cıkardı parasını aynı zamanda resım sorunu halen devam edıyor tek eksıgı resım sorunu bence görsel boyutlarını duzenlı kırmıyor daha önce yazmıstım bunu ama degısıklık olmadı bende artık ustunde durmadım
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme