XP de bir virüs girdi mi kurtul kurtulabilirsen.Ha virüs girmesin diye AntiVirüs kuruyorsun o zaman pc kasıyor.
Veya Düğmeden kapat veya elektrik gitsin direk windows bozuluyor.
Ubuntu öyle mi :) kurduğum dan beri 1 kere ible başlat / kapat yapmadım hep fişi çektim taş gibi halen.
Her türlü reklama özgürce tıklıyorum , Her dosyayı alıyorum , google de virüs diye aratıp virüs indiriyorum :) . Özgürlük.
Uyumluluk konusuna gelince evet oyun oynamayanlar için ideal.Ama zaten flash- ps çalışıyor wine ile.Bir çok program çalışıyor wine ile.
Pardus ubuntu yeninde kim ki ? . Kesinlikle deneyin ubuntuyu :)
Veya Düğmeden kapat veya elektrik gitsin direk windows bozuluyor.
Ubuntu öyle mi :) kurduğum dan beri 1 kere ible başlat / kapat yapmadım hep fişi çektim taş gibi halen.
Her türlü reklama özgürce tıklıyorum , Her dosyayı alıyorum , google de virüs diye aratıp virüs indiriyorum :) . Özgürlük.
Uyumluluk konusuna gelince evet oyun oynamayanlar için ideal.Ama zaten flash- ps çalışıyor wine ile.Bir çok program çalışıyor wine ile.
Pardus ubuntu yeninde kim ki ? . Kesinlikle deneyin ubuntuyu :)
Ubuntuya, linuxe, windows modellerinin 64 bitlerine virüs bulaşma olasılığı çok azdır. Sebebi ise hackerların çoğunlukla 32bitlik windows modellerine göre virüs yazmalarıdır ;)