lostyazilim

Sahifa mı Newsmag mi

19 Mesajlar 2.215 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

websitetr websitetr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WEB
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 295
  • Beğeniler 188 / 44
  • Ticaret 3, (%100)

kolcu adlı üyeden alıntı

Olan tema ile işi çözmeye çalış. tema değişiklikleri her zaman fayda sağlamaz. Oturmuş sabit bir otoriteniz ve fitiniz varsa riske girmeyin.

Biliyorum hocam ancak tema yetersiz.En ucuz maliyet bir an önce düzgün bir temaya geçmek

wmaraci
reklam

sofu44 sofu44 Mumince.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 1149
  • Beğeniler 5 / 377
  • Ticaret 0, (%0)
Newsmag temasının yapımcısı olan tagdiv in newspaper temasını kullanıyorum. Kesinlikle newsmag öneririm. Adamlar temayı iyi yapmışlar. Sahifa da kullandim. Bu temalardaki düzen sahifada yok. Temayı kendi hayal gücüne göre düzenlemen mümkün. Sahifa bir yere kadar.
Ayrıca illa visual compresor kullanmak zorunda değilsin. Temanın içinde tagdiv compresor adında kendi geliştirdikleri bir sayfa editörü de bulunuyor.
websitetr

kişi bu mesajı beğendi.

Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com

CivanDemir CivanDemir Merhaba Dünya Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 330 / 389
  • Ticaret 14, (%100)

websitetr adlı üyeden alıntı

Newsmag temasındaki tek çekincem "Visual Composer"ın bazen aşırı yavaşlatıyor olması hocam

Artık visual composer degil kendi yazılımını kullanıyor. Tagdiv composer diye. Visual a göre çok daha iyi ve hafif.

Ve ben newsmag öneriyorum çünkü cok daha modern ve kapsamlı bir tema sahifaya göre
websitetr

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WEB
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 295
  • Beğeniler 188 / 44
  • Ticaret 3, (%100)

sofu44 adlı üyeden alıntı

Newsmag temasının yapımcısı olan tagdiv in newspaper temasını kullanıyorum. Kesinlikle newsmag öneririm. Adamlar temayı iyi yapmışlar. Sahifa da kullandim. Bu temalardaki düzen sahifada yok. Temayı kendi hayal gücüne göre düzenlemen mümkün. Sahifa bir yere kadar.
Ayrıca illa visual compresor kullanmak zorunda değilsin. Temanın içinde tagdiv compresor adında kendi geliştirdikleri bir sayfa editörü de bulunuyor.

CivanDemir adlı üyeden alıntı

Artık visual composer degil kendi yazılımını kullanıyor. Tagdiv composer diye. Visual a göre çok daha iyi ve hafif.

Ve ben newsmag öneriyorum çünkü cok daha modern ve kapsamlı bir tema sahifaya göre

Açıklamalar için teşekkürler, başlangıçta aklımda sahifa vardı, şimdi Newsmag kuracağım sanırım.

wmaraci
wmaraci

blackcemre blackcemre WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 1026
  • Beğeniler 14 / 39
  • Ticaret 4, (%100)
Ben newsmag kullanıyorum gayet hızlı memnunum ama bazen yavaş olabiliyor ama az.Güzel bir tasarımı var temanın.Ve kolay bir şekilde google adsense reklamlarını yerleştirebiliyorsunuz.Güncellemede alıyor bu tema.
websitetr

kişi bu mesajı beğendi.

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4766
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)

websitetr adlı üyeden alıntı

Newsmag temasındaki tek çekincem "Visual Composer"ın bazen aşırı yavaşlatıyor olması hocam

sofu44 arkadaşa katılıyorum, visual composer kullanma şartı yok.

Sahifa da güzel temadır ama Newsmag gerçekten oldukça detaylı bir tema.

Ben bir sitemde kullanıyorum ve çok memnunum. Performans açısından da iyi bir temadır.
websitetr

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WEB
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 295
  • Beğeniler 188 / 44
  • Ticaret 3, (%100)

yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Newsmag daha geniş kapsamlı bir temadır.

CivanDemir adlı üyeden alıntı

blackcemre adlı üyeden alıntı

Ben newsmag kullanıyorum gayet hızlı memnunum ama bazen yavaş olabiliyor ama az.Güzel bir tasarımı var temanın.Ve kolay bir şekilde google adsense reklamlarını yerleştirebiliyorsunuz.Güncellemede alıyor bu tema.

yilmaz70 adlı üyeden alıntı

sofu44 arkadaşa katılıyorum, visual composer kullanma şartı yok.Sahifa da güzel temadır ama Newsmag gerçekten oldukça detaylı bir tema.
Ben bir sitemde kullanıyorum ve çok memnunum. Performans açısından da iyi bir temadır.

Önerileriniz için çok teşekkürler. Newsmag kurdum. Hız şimdilik oldukça iyi. Galerilerde fotoğrafa tıkladığımda ek sayfasında açılması için lightbox özelliğini nasıl kapatırım?

sofu44 sofu44 Mumince.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 1149
  • Beğeniler 5 / 377
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam bende newspaper var. Aynı yapımcı olduğu için aynıdır diye tahmin ediyorum. Şöyle tarif edeyim. Resmi ekledikten sonra resmime link verebiliyorsun. O kısımda resime link verme hemde efekt verme gibi olaylar var.
Ayrıca newspaper da tema ayarlarında ligtbox u kapatma var.
websitetr

kişi bu mesajı beğendi.

Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com

• Üyelik 01.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WEB
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 295
  • Beğeniler 188 / 44
  • Ticaret 3, (%100)

Hocam bende newspaper var. Aynı yapımcı olduğu için aynıdır diye tahmin ediyorum. Şöyle tarif edeyim. Resmi ekledikten sonra resmime link verebiliyorsun. O kısımda resime link verme hemde efekt verme gibi olaylar var.
Ayrıca newspaper da tema ayarlarında ligtbox u kapatma var.

Newspaper'de kapatıyordum bunda bulamadım teşekkürler hocam

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al