Sitenizi inceledim, çoğunlukla haber niteliği taşıyan yazılar giriyorsunuz anladığım kadarıyla. İşte buradan başlayabilirsiniz. Blogunuzu daha iyi tanımlayan bir meta açıklaması oluşturabilirsiniz.

Haber sitesi olduğunuz için günlük içerikler girmeniz gerekiyor. Çünkü bu tür içerikler daha çok, kısa vadede yüksek hit getirir. Uzun vadede ise neredeyse yok denecek kadar az hit getirir.

Bu yüzden belli saat aralıkları ile sürekli içerik girin ve bu yazılarınızı pingleyin. İndex sürenizi kısaltmaya çalışın.

Yazı başlıklarınıza özen gösterin. Ne çok kısa ne de çok uzun olsun.İçeriğiniz ile uyumlu olsun. Mesela facebooka yeni güncelleme değilde, Bir çok yeni özellik içeren facebook güncellemesi yayınlandı gibisinden.

İçeriklerinize gelirsek vasat diyebilirim. Bir paragraf dahi atlamamışsınız. Yazılarınızı her biri anlam bütünlüğünde olacak şeklinde paragraflara ayırın, yazılarınızda anahtar kelimeleri sıklıkla kullanın. Bazılarını strong etiketi ile kalın yazın.

İçerik oluşturma hakkında bir çok makale var webde. Bu makaleleri okuyun, seo uyumlu makale nasıl oluşturulur, araştırın.

Sİtenizi optimize edin. GTmetrix ve PageSPeed sonuclarınız çok kötü. Sİte hızı ve optimizasyonu google için çok önemlidir, bunu dikkate alın.

Açıkçası nereye baksam bir eksiklik görüyorum ben, webmaster bloglarını ve forumlarda yeni başlayanlar için tavsiye konularını okuyun. Zaten okudukça siz kendiniz eksikliklerinizi fark edeceksiniz.

Ben veya bir başkası buraya ne yazsa eksik kalıcak, O yüzden sizin bol bol araştırmanız lazım. Sektörünüz çok yoğun, umarım emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz, iyi çalışmalar dilerim.