Google’ın eski çalışanı olan Sanmay Ved, geçtiğimiz gün bir anda Google.com’un sahibi konumuna gelmeyi başardı. 12 dolar ücret ödeyerek Google.com’un sahibi olan Sanmay Ved’in saltanatı kısa sürdü. Sanmay Ved, domain ve web sitesi satın alma servislerinde gezerken Google domainin boş olduğunu fark etti. Sanmay Ved, 12 dolar ödeyerek Google.com’un domainini satın aldı.

Sadece 1 dakika süreyle Google.com’un sahibi olan Sanmay Ved, Google’ın durumu fark etmesiyle saltanatın sonu geldi. Google, Sanmay Ved’e gönderdiği mailde bir sistemsel bir karışıklık olduğu ve domain satın alma işleminin iptal edildiğini açıkladı.

Kaynak


Şimdi Gel Gelelim Asıl Olaya.!

Google düştüğü gibi biz Türkler regleseydik :)

1 - Anasayfada muhtemelen ''SATILIK ALAN ADI'' ibaresi bulunacaktı. Bedavadan biraz pahalı olan bi kaç yüz bin cik dolara satılırdı :)

2 - Muhtemelen bir kaç yüz bin dolarcık istenilen google nin yetkilileri ile bir masaya oturarak 100 dolara konuyu kapatacaktık sonuçta vermesekte alacaklar.

3 - Kötü niyetli yazılımcılar ''hacked by turkish man'' diye bir index atar önümüzdeki 10 yıl boyunca siber ortamda hava basardık :D


Sabah sabah cok güldüm : )